sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Peltohommissa

Taukoamaton paapatus kuuluu pihaan tuolta lähipellolta. Siellä on etelänmatkalaisia tauolla. Matkanjohtaja on yllyttänyt heidät peltohommiin. Näin he avartavat sielunmaisemaansa samalla kun tankkaavat herkullista evästä. Lennolla ei ole tarjoilua, mutta välilaskuja voi pitää aina kun nälkä yllättää.Mitähän ihanaa tästä seisovasta pöydästä löytyykään?Samaan retkikohteeseen on tupsahtanut useampikin seurue, vaan ei se haittaa. The more the merrier. Tänne mahtuisi vielä paljon enemmän transit-turisteja, katsokaa vaikka. Tilaa on.Lopuksi esitellään syyskuun tää on vielä kesken -kuva. Hyviä ehdokkaita oli useampia (siis löysin toisenkin keskeneräisen asian lähiympäristöstäni), mutta päätin pysyä elokuun teemassa.

Tää on vielä kesken.


4 kommenttia:

 1. Hieno Tää on vielä kesken -kuva! Tosiaan. Toivottavasti minäkin ehdin vielä nähdä etelänmatkalaisia lepotauoillaan. Enimmäkseen suorittavat vain ylilentoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aluksi minun muuten niin ahkeraa pihatyöskentelyäni haittasi tuo jatkuva pääpätys, yritin koko ajan tähyillä hanhiauroja. Nyt olen alistunut siihen, etteivät ne vähään aikaan tuolta pellolta mihinkään liikahda. Pitää kävellä paikan päälle, jos haluaa katsella heitä.

   Poista
 2. Erityisen keskittynyttä hanhiporukaa - taitaa olla nälkä. Hyvä. että matkan varrella on näitä seisovia pöyt... siis peltoja.

  VastaaPoista
 3. Maratonmatka vaatii kunnon tankkauksen:)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...