Reissun gourmet-elämys iski lounaalla jokirannan Tintåssa.
sijainti jokirannassa |
väkeä terassilla |
viinilista seinällä |
Tiesimme jo entuudestaan Tintån salaattibuffet'n ja keiton erinomaisiksi, mutta lauantainapa ei ollut buffetlounasta. Jouduimme tilaamaan a la carte -listalta, voi voi!
hirvigulassi |
Sisäfilevarras fiskarsilaista luomuhärkää, talon ranskalaiset ja piparjuuriaioli, pieni fetasalaatti |
Ulkonäöstä ei voi mitenkään päätellä, miten mielettömän hyvää tuo liha oli. Seuralainen ei ole koskaan voinut unohtaa eikä lakata himoitsemasta maailman parhaita espetadoja, joita saa Madeiralla Funchalin keskustan ulkopuolella eräässä vaatimattomassa pikku ravintolassa. Nyt hänen ei tarvitse enää lentää Madeiralle lihavartaan perässä, vaan voi matkailla Turkuun ja säästää täten aikaa sekä lentokerosiinia. Kiitos Tintå!
P.S. Seuralainen huomautti, että Tintån palvelua, salaatteja, gulassia (varsinkin sen lientä), ranskalaisia, aiolia, leipää, viinejä ja luomun osuutta valikoimissa ei saisi ohittaa ilman kehuja. Hän sai myös Roccassa alkupalaksi mainitsemisen arvoista oluessa haudutettua vasikanposkea. Mainittu on.
----------------------------------------------------------------
¡Bienvenido a leer mi blog, mosan92! Me sorprendió un póco verte aquí, pero claro que me alegró muchísimo también. Espero que te divierta :)
Täältäpä löytyi mikava blogi, kivat kuvat ja kerronta. Tälläisiä on mukava lukea!
VastaaPoistaKiitos! Ja tervetuloa lukemaan!
Poista