sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Terveissi Turust 2

Tuli taas käytyä Turussa. Illalla menimme hyvinsyömään Roccaan. Ruoka olikin hyvää. Meitä palveltiin erittäin ystävällisesti ja huomaavaisesti. Musiikkia hiljennettiin pyynnöstä, niin että pystyimme keskustelemaan. Silloin tosin naapuriravintolan musiikki alkoi kilpailla äänitilasta. Ravintolasalissa oli niin kylmä, että muovituoli tuntui ikävältä istua. Aterian parasta antia oli suklaajälkiruoka, joka oli todella todella suklainen.

Reissun gourmet-elämys iski lounaalla jokirannan Tintåssa.

sijainti jokirannassa

väkeä terassilla

viinilista seinällä

Tiesimme jo entuudestaan Tintån salaattibuffet'n ja keiton erinomaisiksi, mutta lauantainapa ei ollut buffetlounasta. Jouduimme tilaamaan a la carte -listalta, voi voi!

hirvigulassi

Sisäfilevarras fiskarsilaista luomuhärkää, talon ranskalaiset ja piparjuuriaioli, pieni fetasalaatti


Ulkonäöstä ei voi mitenkään päätellä, miten mielettömän hyvää tuo liha oli. Seuralainen ei ole koskaan voinut unohtaa eikä lakata himoitsemasta maailman parhaita espetadoja, joita saa Madeiralla Funchalin keskustan ulkopuolella eräässä vaatimattomassa pikku ravintolassa. Nyt hänen ei tarvitse enää lentää Madeiralle lihavartaan perässä, vaan voi matkailla Turkuun ja säästää täten aikaa sekä lentokerosiinia. Kiitos Tintå!


P.S. Seuralainen huomautti, että Tintån palvelua, salaatteja, gulassia (varsinkin sen lientä), ranskalaisia, aiolia, leipää, viinejä ja luomun osuutta valikoimissa ei saisi ohittaa ilman kehuja. Hän sai myös Roccassa alkupalaksi mainitsemisen arvoista oluessa haudutettua vasikanposkea. Mainittu on.

----------------------------------------------------------------

¡Bienvenido a leer mi blog,  mosan92! Me sorprendió un póco verte aquí, pero claro que me alegró muchísimo también. Espero que te divierta :)

2 kommenttia:

  1. Täältäpä löytyi mikava blogi, kivat kuvat ja kerronta. Tälläisiä on mukava lukea!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...