lauantai 21. maaliskuuta 2015

Pörhö ruokkii maailman nälkäiset


Mustis: - On se niin väärin, että yhdellä on tuollainen jyväaarre ja toiset saavat etsiä jäisestä maasta murun sieltä toisen täältä, jos nyt edes mitään löytävät aherruksensa palkaksi! Täällä on pelkkiä akanoita, vaikka kuinka tonkisi!

Pörhö: - Annammunkaikkikestää, vasemmisto valittaa! Kiipeis ite tänne! Mutta ei, jos yksi saa kaiken ilmaiseksi niin heti on muutkin vaatimassa samaa. Eihän se niin toimi!
P: - Liberalistisen talousteorian mukaan on loppujen lopuksi kaikkien etu, että jyväaarre on kerätty yhteen paikkaan ja on yhden oravan hallussa (minun). Ja kato, sehän toimii! Näääin täältä putoilee muruja vähempiosaisten nokittavaksi!

Henkilökohtaisesti en ymmärrä ollenkaan, miksi minun pitäisi maksaa perintöveroa, kun sain tän aarteen. Jos Mustis olisi saanut sen, asia olisi tietysti toinen.

M: - Oravan kuolaamia puolikkaita kauranjyviä, herkkuani! Kiitos!
P: - Voi ei, niitä tulee lisää! Nyt pitää lopettaa pudottelu, pääomani hupenee! Ei pysty millään tehostamaan toimintaa niin paljon, että yhden mustiksen jyvät riittäis viidelle. Olen kokeillut. Siitä syntyy vaan mellakka. Täytynee palkata vartija. Joku niin iso, että mustikset pysyy loitolla.
- Tuollaiselle tuhdille vartijalle joutuu maksamaan yllättävän paljon. Tästä jyvästä voin ehkä luopua, ja tuosta... Mutta kyllä tämä vielä kannattaa silti. Eipä näy mustiksia!
- Ai et näe mun vartijaa vai? Näyttöpäätelasit kuonolle! Tämä onkin salaisen palvelun ex-agentti ja sillä on vielä jäljellä camo-asu entisestä hommasta.
F: - Hei, mulle kans, kurre! Mä oon ton kaveri.

P: - Joojoo, joojoo, koko ajan! Puh! (Nyt sais kyllä yhteiskunta tulla suojelemaan mua noilta ahneilta möhkäleiltä!)


Keskeneräisen pihan väki toivottaa
hyvää kevätpäiväntasausta!

22 kommenttia:

 1. Kiitos samoin! Nyt on kevät virallisesti julistettu avatuksi!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, valontasaus! Se tuntuu kyllä niin hyvältä. Ai teillä on orava ottanut tuon ruokajakeluhomman. Meillä pihan eläimet ovat ulkoistaneet senkin mulle ja aina pitää olla muistamassa laittaa muutama pähkinä tahi siemen maahan tai alppiruusun juurelle, jossa mustikset erityisen mielellään käyvät syömässä. Tunnelmallista viikonloppua sinne myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Saara! Tämä jakeleekin niin tehokkaasti kaikki pähkinät itselleen, että minun pitää heitellä kuivettuneita rusinoita mustiksille lohdutukseksi.

   Poista
 3. Kiitokset!
  Hyvää etenevää kevättä sinne riistokapitalisti-kurrelle ja muulle rahvaalle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskeneräisen pihan väki kokonaisuudessansa kiittää ja kumartaa.

   Poista
 4. Kiitos!
  Taitaa olla vaalipuheita nyt lintulaudallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä varsinkin keltasirkut vastustavat uusliberalismia ihan ympäri vuoden. He kun eivät rakenteellisista syistä pysty syömään lintulaudalta vaan joutuvat tyytymään noihin rikkaiden pöydältä pudonneisiin murusiin. Ikkunan tällä puolella on vielä ehdokas ja jopa puolue epäselvillä.

   Poista
 5. Ja kohta Kurre muuttaa Nallen perässä Ruotsiin...;)

  VastaaPoista
 6. Ei oo helppoa olla kurre! :) Omaisuus vähenee silmissä, köyhät kyykkyyn!! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, Tillariina!

   Köyhät ei vaan ymmärrä omaa parastaan. Nämä asiat pitäisi jättää talousasiantuntijoille.

   Poista
 7. Ihana Pörhö. ♥ On se vaan melkoinen akrobaatti. :-)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...