keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Arvonta (K 18)

Sain monitoimityökalun, jota en tarvitse. En älynnyt kieltäytyä siitä ajoissa, ja oikea hetki meni ohi. Täällä se nyt pyörii. Ajattelinpa, että koska en ole ikinä pitänyt blogiarpajaisia, voisin nyt kokeilla sitäkin. Blogilla tulee varmaan viikon sisällä 50 000 käyntiä täyteen, joten siinähän on hyvä aihekin tempaukseen.

Eilistä paistoa -blogin Johanna mainitsi, että miljoona käyntiä ei tunnu missään. Katsotaan sitten, jos niin vanhaksi elän. Nyt juhlitaan.

Arvotaan siis Bahcon Kiinassa tehty metallihohto-oranssi monitoimityökalu eli linkkari koteloineen. Työkalujen käyttö on tunnetusti kielletty alle 18-vuotiailta, joten arpajaisiin osallistumisessakin on sama ikäraja. Rajataan vielä varmuuden vuoksi osallistuminen Suomen alueelle, koska aseiden lähettely postissa ulkomaille voi olla hankalaa ja kallistakin.

Lainasin kerran alakerran isännän nimikoitua linkkaria, kun lähdin Kreikkaan. Palatessa unohdin sen päiväreppuun eli käsimatkatavaroihin, ja se takavarikoitiin minulta kentällä. Jokusen vuoden päästä alakerran isäntä sai yhteydenoton englantilaiselta hemmolta, joka oli ostanut linkkarin korfulaiselta koirahyväntekeväisyyskirpparilta ja tiedusteli, oliko linkkari alakerran isännän omaisuutta ja haluaisiko hän sen takaisin. Riemu päättyi lyhyeen, kun Brittein saarten postilaitos kieltäytyi yhteistyöstä vedoten siihen, että aseiden lähettäminen maasta toiseen on laitonta ja uhaten ilmiantaa terroristin poliisille. Kuriiripalvelu taas vaati liikaa rahaa. Sinne jäi linkkari. Nyt en siis edes yritä mitään ylikansallista asekauppaa, siitä jää kiinni kuitenkin.




Olen sen verran nähnyt muiden blogiarpajaisia, että niissä kuuluu myöntää yksi arpa kaikille kommentoineille, toinen jos kommentin jättänyt henkilö on blogin jäsen ja kolmas, jos hän linkittää arvonnan omaan blogiinsa. Kai siinä on tarkoituksena maksimoida arvonnan järjestävään blogiin ropiseva klikkausten määrä. Teen sitten minäkin niin kuin on hyväksi havaittu, pääsenpä pikemmin juhlimaan kuusikymppisiä ja arpomaan taas jotain, jos se osoittautuu hauskaksi.

Arpajaiset olkoot voimassa viikon, eli osallistua voi 16.7. saakka. Arvonta suoritetaan sitten noin torstaina ja voittajalta ruvetaan haluamaan yhteystietoja. Jätä siis kommenttiisi joku jälki, josta sinut saa kiinni jos onni suosii.

Postikuluthan minä kyllä nyt joudun maksamaan, ja linkkari painaa. Olisiko pitänyt arpoa jotain kevyempää? No, meni jo.

Kun nyt rupesin bloggaamisesta puhumaan, voinkin saman tien kertoa muutamia omituisia hakusanoja, joilla ihmisparat ovat päätyneet tänne. Tässä lajitelma:

Mies pitää siitä kun meikkaan
Kiva. Toivottavasti pitää sinusta ilmankin. Minä en silti meikkaa.

Mansikan talvituho
Mielenkiintoista. En viljele mansikkaa.

Asuntoyhtiöiden turvatoimet
Suosittelen, että et omista mitään varastamisen arvoista. Ja näytät siltä. Niin minä teen.

Miten ammut räksyjä?
En ammu.

Liimapuupalkki kantavissa rakenteissa
Meillä on! Täällä on jossain jopa kuva siitä! Osuit oikeaan blogiin, täältä sait toivottavasti kaikki kaipaamasi tiedot.

Olen köyhä eläkeläinen
Onnittelut, minäkin pyrin tuohon.

Kumisaappaat kumpparit hengitä
Hengitän.

Kärsäeläimet
Voi kun olisikin niitä!

Pajunkissa syötynä vaarallinen?
Ei kai? Pajunkissa? Tuskinpa vain.

Jos muumeilla olisi facebook
... en silti olisi niiden facebook-kaveri, koska minulla ei ole.

Meikkaat niin hyvin
Voi kiitos, eikö näytäkin ihan kuin olisin au naturel!

Nyt kun kaikkien ongelmat on ratkaistu, lopuksi vielä varoituksen sana. Jos haluat paljon kävijöitä blogiisi, julkaise postaus otsikolla "aarrekartta". Tuon niminen kirjoitukseni, jossa ei ollut mitään asiaa, on nopeasti noussut kaikkien aikojen luetuimpien kirjoitusteni top 10 -listalle, koska siihen yritetään jatkuvasti lähettää fitness-aiheista roskapostia. Jonka Blogger tehokkaasti suodattaa. Nyt aarrekarttoja väsäämään!

------------------

Tervetuloa tämä blogin lukijaksi, Heli Lyra!


31 kommenttia:

  1. Kaksi arpaa mulle! Linkkaria tarttee aina, ja vaikka niitä omistaiskin useamman niin kaikki on silti aina hukassa, joten yksi lisää voisi olla se ratkaiseva joka saattas joskus löytyäkin tarpeen tullen. Tai sitten ei.

    VastaaPoista
  2. Erehdyin lukemaan tämän postauksen pihalla apilapöheikössä istuskellessani ja nauraa röhötin niin kovaan ääneen noille hakusanoille vastauksineen, että naapurin äijäkin keskeytti halonhakkuun ja kuikki tännepäin että onko kaikki ok (näköjään meitin kanatkin kyllä tonkivat hänen nurmikollaan, että saattaapa tuo siksikin kuikuilla...). En kyllä tiedä, tarvitsenko linkkaria, mutta toisaalta taas en ole ikinä voittanut mitään. Että josko nyt sitten.

    VastaaPoista
  3. Juu, linkkarin arvontaan minäkin, pari arpaa, kun kommentoin ja lukijakin olen. Niinhän se sääntä oli?

    VastaaPoista
  4. Mulla suosituinta tekstiä on luettu 36849 kertaa, sitä edellistä21119. Kuhan vaan sanoin.
    En osalistu arvontaan, mutta tän mun kommentin äänen antasin, jos suot, rantikselle.
    Noita on kerääntynny ihan liikaa mulle. :D

    Mukavaa illanjatkoo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Timo! Nyt alan toivoa arpaonnea:)

      Poista
    2. Toki tällainen epäitsekäs toiminta pitää hyväksyä! Rantakasvilla siis kolme arpaa.

      Poista
  5. Kahdella arvalla (lukijuus ja kommentti) mukana kisassa!

    VastaaPoista
  6. Mukana arvonnassa! Tuo olisi oikein pätevä kapistus mukana metsäretkillä.

    VastaaPoista
  7. hienoa minä olen kahrella mukana :)

    terveys1 (at) wippies.fi

    VastaaPoista
  8. Kahdella arvalla mukana. Miten tuon sitten piilottaa, ettei Ukko sitä vie? =)

    VastaaPoista
  9. Kahdella arvalla mukana! Tuohan on oikein monitoimikone.

    VastaaPoista
  10. Härpäkkeet on mahtavia, tosin hävitän kaikki. En tiedä onko yhden vai kahden arvan paikka, kun olet tuolla oman blogini lukulistassa, mutta en käytä tuota bloggerin omaa lukijasysteemiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit sinä silti (jos haluat) klikata itsesi jäseneksi napsauttamalla sinistä palkkia, ei siitä mitään sen kamalampaa seuraa kuin että näytän kohta oikealta bloggarilta kun on 90 lukijaa. Ai niin, alle 200 lukijan blogit lasketaan vielä pieniksi... No napsautat tai et niin onhan sinulla kaksi arpaa.

      Jos innostun enemmänkin arpajaisia järjestämään, voisikin antaa arvan siitä, että olen jonkun blogissa näkyvällä lukulistalla. Hyvä idea!

      Poista
  11. Mä myös osallistun! Mun miehu on härpäkefani eikä sillä vielä ole tuollaista - olisi mahtava joululahja. Kerrankin ajoissa liikenteessä :D Osallistun myös siksi että rakastan sun blogiasi ja kaikenkarvaisia kirjoituksiasi ja tyyliäsi - kuten olen vissiin aiemminkin kehunut. Kurja vaan kun mun atk-tauot aiheuttaa sen etten aina pääse tuoreeltaan lukemaan ja kommentoimaan sun juttujasi. Onnea myös hurjasta määrästä lukukertoja - oma blogini haahuilee siellä muutaman tuhannen hujakoilla, mutta mä en olekaan noin lahjakas sanailija kuin sä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nythän minun ei pitäisi vastailla näihin kommentteihin, etten mene laskuissa sekaisin, mutta menin jo kun Rantis vastasi Timolle, niin että voin ihan hyvin vastata tähän: kiitos!

      Poista
  12. Kahdella arvalla mukana! :)

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Meillä on samanlainen härpäke, ihan kätevästi kulkee auton hankalolerossa mukana ja joskus sitä viissiin jopa tarvittukin, toiseen autoon vielä mahtuis, joten jospa osallistun siis kahdella arvalla mukaan, vaikkei varsinaista tarvetta olekaan, mutta eihän minua onni arpajaisissa koskaan suosikaan :)

    VastaaPoista
  14. Mies osti joskus Saksasta tyttärelle partiopuukon...sai tuotua kotiinkin ...povitaskussa paketoituna. Ne oli ne entiset hyvätajat..:)
    Kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  15. Luulisin, että kahella arvalla mukana :).

    VastaaPoista
  16. Kaikilla kolmella mukana!!! :) Mistä muuten näkee noita millä hakusanoilla blogiin tullaan? Oli aika huvittavia, kuinkahan meikäläinen löydetään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotko ikinä Bloggerissa tilastoja? Minusta ne ovat hurjan mielenkiintoisia! Kohdasta "liikenteen lähteet" näkee alimmaisena hakusanat, joilla blogiin on useimmin tultu. Minä olen ihan varmuuden vuoksi kirjoittanut muistiin joitain hassuimpia (nehän aika nopeasti häviävät listalta, kun niillä osutaan tänne harvoin), ja nyt niille tuli käyttöä.

      Poista
  17. Hauskoja hakusanoja :D Mukana arvalla. s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  18. Yhdellä mukaan!
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  19. En voi vastustaa arpajaisia. Paitsi yleensä blogeissa en osallistu, koska en halua antaa yhteystietojani kellekään... No tavoista poiketen, mukana kahdella arvalla :)

    VastaaPoista
  20. Kahdella mukana arvonnassa! Linkkari olisi komea arpajaisvoitto ja sille löytyisi käyttöä.

    VastaaPoista
  21. yksi arpa, kiitos Hauskaa luettavaa :).

    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Hauska postaus, kivat arpajaiset, eli pakkohan tämmöiseen on työnaisen osallistua! Onnittelut käyntimääristä . Täällä kuljen loppupäivät peukut pystyssä, että kahden arvan voimalla syntyy arpaonnea! Ja jään tietysti kuumeisesti miettimään, minkälaisen postauksen saisin omaan blogiini tuolla suosikkiotsikolla aikaiseksi :).

    VastaaPoista
  23. Noi hakusanat ovat aina niin hauskoja! Hah hah. :D Yhdellä arvalla osallistun arvontaan.

    irmeli.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Mukaan arvontaan, 1 arpa.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Yhdellä arvalla mukana. Tytinä

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...