torstai 17. heinäkuuta 2014

Härpäkearvonnan voittaja


Tänään arvoimme monitoimihärpäkkeen eli linkkarin onnellisen voittajan. Askartelin arvat ihan vanhanaikaiseen tyyliin, koska kukaan ei kuitenkaan olisi uskonut, jos olisin antanut tietokoneen arpoa voittajan jollain satunnaislukugeneraattorilla. Meinasin ensin pyytää kanoja onnettariksi, mutta sitten rupesi tuntumaan eläinrääkkäykseltä. Laittaa nyt toiset nokkimaan jotain kivaa uutta, ja sitten se onkin paperia! Ottaisivatko minulta enää mitään herkkuja, no eivät varmaan. Toisekseen olisi voinut olla vaikea määrittää, mitä lappua nokkaistiin ensin. Valokuvaa siitä ei ainakaan olisi ehtinyt ottaa. Siispä valitsin vanhanaikaisesti onnettareksi ihmisen.Taustalla muuten näkyy alakerran isännän poikaystävä Oscar. Hän on italialainen. Ehkä hänestä tulee vielä oma päivitys joskus, tai sitten hän ainakin pääsee mukaan johonkin riippuvuuksia käsittelevään juttuun.

Kuulemma tuli huono crema, kun häirittiin kesken Toimituksen. Tämä on ihan kokonaan sinun syytäsi, kun osallistuit arpajaisiin. Minä en ota asiasta mitään vastuuta. Kuka korvaa?Onnittelut voittajalle!

Taajamafarmarilla on kyllä ihan kohtuuttomasti onnea jo ennestään. Sillä on possujakin! Ja liito-orava! Ja nyt vielä linkkari. Onko reilua?

Sinä, joka et nyt tällä kertaa voittanut, pysyttele kanavalla. Minulla olisi muutakin tavaraa, josta täytyisi päästä eroon. Uusia arpajaisia on lähes mahdotonta olla järjestämättä. Ehkä vähän syssymmällä.

11 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!

  *nyyhkyttää pettyneena ja sulkeutuu koloonsa*

  VastaaPoista
 2. R-peri onnittelee voittajaa ja varsinkin niitä, jotka säästyivät uudelta tavaralta. Paitsi jos se olisi ollut tarpeellinen, sellaistakin sattuu!

  Vaan tuo Oscar, onpa tosiaan miehekkään näköinen. Ja crema, oi! En haluaisi etuilla, mutta en oikein voi pidättäytyä. Kyseessä ei selvästikään ole miehen tai naisenkaan oloinen "ystävä". Enempi tulee tekniikka mieleen.

  Maltan odottaa. Vaan kun vihjaisit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos jonkun nimi on Oscar Simonelli, tulee ensimmäiseksi mieleen, että saattaa se olla miespuolinen. No onhan Oscar aika kantikas kyllä, ja tekniikka on hallussa. Erittäin läheinen suhde heillä on alakerran isännän kanssa, mutta siitä sitten tosiaan lisää toisella kertaa.

   Oscar on muuten musta.

   Poista
 3. Onnea voittajalle. Mahdoinko itse arpajaisiin osallistuakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinulla oli kaksi arpaa, kirjoitin ne omin käsin! Onnettaren sorkka ei vain nyt osunut.

   Poista
 4. Onnea voittajalle! Kyllä farmari tarvitsee komeen linkkarin!

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle!

  Ihan pakko tulla sanomaan, että mulla on nyt joku lukihärö tätä sun otsikkoa kohtaan. Joka ikinen kerta kun se sattuu mun silmään, luen että "häpeäkarvonnan voittaja"! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä lukihärö siis! Vika ei voi olla otsikoinnissa.

   Poista
 6. Noloa, etten edes huomannut voittaneeni ennenkuin sain siitä muistutuksen. Mutta joo JEEEE! Kai sitä sitten pitäis lotota samaan syssyyn jos vaikka voittoputki jatkuis...

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...