maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kanatarhuri marketissa

Hortoilin marketissa kohti maitohyllyä aikomuksenani ostaa kermaviiliä. Siitä saisi kivan ruohosipulikastikkeen kalan kanssa tarjottavaksi. Ajatus kulki jotenkin näin: Kotona on kyllä yksi kermaviilipurkki, mutta sen parasta-ennen-päivä oli viime kuussa; ehkei sitä vieraille viitsi syöttää, vaikka ihan hyvää vielä onkin. Kanatkin varmaan tykkäisivät kermaviilistä. Annankin sen vanhan purkillisen kanoille ja ostan itse uu...

kuva: imagerymajestic /
freedigitalphotos.net.
Esittää oikeasti minua marketissa.

En usko tätä! Nyt menee liian pitkälle! Täällä marketissahan myydään kermaviiliä kanalle!

kuva: Arla

Ja niin siellä myytiin, eivät silmäni pettäneet. Vähän aikaa piti kelata, ennen kuin ymmärsin, mistä tässä tuotteessa on kysymys.

Kaikkea ne keksii.


19 kommenttia:

 1. :D Mitähän ne meinais, jos menis kysymään voisko tilata kermaviiliä koiralle? :D

  VastaaPoista
 2. No just..meillä kissat tykkää kermaviilistä. Mä käyn kysymäs seuraavall kauppa reissulla että onk kermaviiliä kissalle? Tosiaan kaikkea keksitään!

  VastaaPoista
 3. Siis kääk... mä olen jo niin "kanaistunut", että mä mietin oikeesti varmaan kokonaisen minuutin, että miten ne muka myy ruokakaupassa noin hienossa purkissa kanalle kermaviiliä ja olin ihan että mitä häh, ennen kuin tajusin, että niin joo, tää on kananlihan kanssa käytettävää kermaviiliä. Ei tullut ihan ekana mieleen, on toi kananruokinta sen verran lähempänä sydäntä :D Laskeskelin just viime viikolla, kun mulla oli 66 kananmunaa jääkaapissa. Nyt on niin kova munantuotanto tuolla tallin kanoilla, että piti jo alkaa jakaa työkavereillekin munaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just noinhan mullekin kävi.

   Meidän rouvat on päkistäneet yhteensä seitsemän munaa (kuudessa päivässä). Ei ole ihan vielä jouduttu tärviölle näiden kanssa.

   Poista
  2. Meillä on jo niin paljon munia, että normaalin ruokakäytön lisäksi pesen niillä tukkaani ja osan syötän koiralle. Mutta parempi näin päin, kun liian vähän munia. Ja tuskin tämäkään tahti on ikuista. Eiköhän teidänkin rouvat vielä hiukan lisää tahtia :)

   Poista
  3. Ei sitä tiedä. Liinu on ilmeisesti muninut vasta kerran täällä ollessaan, mutta hän jää myös huonoimmalle ruualle, kun toiset eivät päästä herkkujen ääreen. Frida Kana saa eniten kotiloita, ja hän muniikin eniten. Pärjäämme kyllä hyvin tällä määrällä.

   Poista
 4. Hyvinvarustelluissa marketeissa sitä osataan yllättää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Kaupassa käynti on aina jännittävä seikkailu.

   Poista
 5. Kiitos illan nauruista :D
  Tää oli mainio!

  VastaaPoista
 6. Jess! Onkohahan se myös kukkoja varten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan, eikös kana kuitenkin toimi koko eläinlajin nimenä. Minullakin on neljä kanaa, joista yksi on kukko. Vaikka se ei kyllä maista kermaviiliä, ennen kuin kanat ovat saaneet tarpeekseen.

   Poista
 7. Ihan parasta ajatuksenjuoksua :D Ihan piti ääneen hekotella..

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...