perjantai 6. kesäkuuta 2014

Juhannus

Juhannusruusu kukkii. Käki kukkuu. On siis juhannus!


Ainakin kolme seuraavaa viikkoa.10 kommenttia:

 1. Nämä kuvat on kuin postikortteja!! ♥

  Meillä kävi tänään pihan reunamilla fasaanikukko kahden rouvansa kanssa (tai ainakaan en muuta nähnyt kuin ne). Tulit heti mieleeni kun ne näin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sinun kommenteistasi tulee aina hyvä mieli.

   Poista
 2. Voi mikä tunnelma. Kyllä näyttää jo ihan juhannukselta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain näytäkin. Kyllä nyt voi jo ruveta juhlimaan.

   Poista
 3. Meinaatko, että juhannusruusu kukkii ainakin sen kolme viikkoa? Sittenhän minulla ei ehkä olekaan hätää. Nimittäin Ryötönperällä se on vasta nupuillaan ja hyvässä lykyssä ehdin nähdä ruusuni tänäkin vuonna kukassa, vaikka tullaan varmaan vasta kolmen viikon päästä seuraavan kerran. Ehdin jo olla vähän haikeana. Täälläkin KOKO AJAN kukkuu käki! Yhdellä on jo vähän käheä ääni. Miksi ne nyt niin kukkuvat, eikö puolisot ole muka jo löydetty ja pesät perustettu? Alkoi jo sekin huolettaa :) Ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen, mutta ei se varmaan niin kauan kuki, ellei tule kylmä. Joudut ottamaan yhden nuppuoksan mukaan kaupunkiin maljakossa. Muuten vain meinasin olla juhannustunnelmissa nyt muutaman viikon.

   Meilläkin on käheä käki, ja lisäksi meidän käet ovat epävireessä. Eilen kävi vieras, jolla on absoluuttinen korva, ja hän todisti asian, jota olimme jo ehtineet epäilläkin.

   Vanha kansa tietää, että käki juhannuksena vaikenee, joten kai sen kuuluu siihen asti kukkua. Ja käkihän ei perusta omaa pesää vaan käy munimassa muiden pesiin kasvattilapsia. Ehkä koiraan siksi pitää metelöidä niin kauan ja ilmoittaa kaikille, että tämä naaras on varattu, kun naaras ei ollenkaan asetu aloilleen hautomaan vaan liihottelee pitkin metsiä koko lisääntymiskauden.

   Poista
 4. No on ainaki yks asia mikä ei oo kesken!! ;DDD

  VastaaPoista
 5. Hauskaa juhannusta sinne ;) perässä tullaan! Ilmojen puolesta on kyllä aivan mahtavan kesäinen tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :D

   Välillä on ollut turhankin kuuma, taitaa olla ukkosta ilmassa. Nyt onneksi sataa ripsahtaa välillä, niin kuin kesään kuuluukin.

   Poista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...