lauantai 24. toukokuuta 2014

Peipponen kosii

Tässä nurkilla pyörii pari peipposta, joiden käytös kummastuttaa. Toinen on selkeästi uros ja toinen näyttää naaraalta, mutta käyttäytyy kuin alaikäinen. Jää maahan tönöttämään, kun uros lentää oksalle, ja kerjää sitten ruokaa siellä. Osaa kyllä lentää ihan hyvin, jos tarvis tulee. Välillä näytti kuin uroskin olisi väpisyttänyt siipiään niin kuin poikaset ruokaa kerjätessään.

Kysyisinkin nyt sinulta, onko tämä sopivaa käytöstä. Kuuluuko peipposen normaaleihin kosiomenoihin? Onko oikea aika vuodesta tällaiselle? Etten nyt vain ole tietämättäni joutunut katsomaan jotain poikkeavaa ja epänormaalia. Pitäisi lopettaa luonnon tarkkailu sitten kokonaan, ettei tällainen pääsisi toistumaan.

Kuvan peipponen liittyy tapaukseen. Se oli juuri tämä tyyppi!

Kun nyt tuli eurovaaleista puhe, Hesarissa oli tänään hyvä yhteenveto parlamentin poliittisista ryhmistä. Niistähän sinä halusit tietää lisää.Tähän liittyi myös Hesarin juttu, no itse asiassa tietysti montakin juttua. Ehtiikö tänään pihalle ollenkaan. Niin, ja onko syytäkään, kun siellä voi vahingossa nähdä kaikenlaista kyseenalaista toimintaa.

6 kommenttia:

 1. NIMBY vain kehiin tuollaisille peipposille, hyi olkoon, epänormaalia! Meidän tontilla asuu NORMAALI peippoperhe. Naapurin ja meidän välisessä puskassa on niiden koti. Koti valmistettiin jo huhtikuun puolella huolellisesti, siellä on jäkälääkin! Sinne oli naaraan hyvä munia. Nyt siellä kuuluu kova sirkutus kun lapsukaiset hamuavat ruokaa. Ja emo (kait se isäkin, en ole nähnyt) ruokkii minkä kerkiää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta eihän ne poikaset ole vielä ulkoruokinnassa eikä aikuisen näköisiä, eihän? Sitä minäkin, että täällä asuu perverssiä porukkaa.

   Poista
 2. eiköhän ole ihan normaalia, siinä selvitetään ja esitellään taitoja hankkia elanto tulevalle pesueelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huojennus, mutta eivätkös ne ole vähän myöhässä jo? Vaikka kyllä vielä varmaan kerkiää, ottaahan sen oikean valinta tietysti aikansa.

   Poista
  2. Tai jos muninnan jo alettuakin olis kiva vähän keikistellä? Tekis hyvää monessa ihmissuhteessakin??? Luulee r-peri

   Poista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...