lauantai 3. toukokuuta 2014

Naakan aarre


Naakka jäi tuliaisineen istumaan langalle ja odottamaan, että häipyisin paikalta kameroineni. Ettei paljastuisi, että pesä on autiotalon savupiipussa. Lähdin kiltisti pois; mitäs se minulle kuuluu. Mutta mitä naakka oli kantamassa pesälle? Puoliso hautoo, joten joku gourmet-herkku olisi sopiva viemisiksi. En vain saa zoomaamallakaan tätä kökkärettä muistuttamaan mitään tuntemaani herkkupalaa, niin kaikkiruokainen kuin naakka onkin. Alakerran isäntä veikkasi toiveikkaasti lehtokotiloa, johon on takertunut hiekkaa niin että se näyttää möhkyräiseltä. Sopii toivoa.

Muuten on ilmoja pidellyt. Taivaan Ukolla tuntuu olevan monisuuntainen mielialahäiriö, niin heittelee hempeästä auringonpaisteesta raekuuron ja myrskypuhurin kautta vesisateen lotinaan. Taitaa tehdä kesää.

Viron lipussa on värit eri järjestyksessä.


10 kommenttia:

 1. Mä luulen et sil on nokassaa pihkaklöntti.
  Muurahaiset kulkee pihkan päällitte desifioidaksee kinttunsa eli pesään mennessään. Pihkanpalanen saattaa murkuilla olla kaukanakin, mutta näin oon nähny niitten toimivan. Jalkasienestä pääsee pihkan avulla eroon ja haavan suojana ja parantajana on pihka ehdoton ykkönen. Sil naakkapariskunnal on lintukirppui pesässää, ne haluu niist eroo.

  Tää ei oo totuus, tää on mun arvelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä arvelu. Minusta tuo kökkö ei näytä yhtään miltään, joten voi olla vaikka pihkaköntti. En ole kyllä kuullut, että pihka tepsii kirppuihin, vaikka haavoihin se on ihan parasta.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo pää vain jää niin varjoon, ettei meinaa naakaksi tunnistaa.

   Poista
 3. Wow ! What great shots !
  Have a happy weekend :)

  VastaaPoista
 4. Eipä muuta voi taivaan Ukosta tuumata, todella sekopäinen tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tänäänkin on vuoron perään nakellut rakeita ja auringonsäteitä.

   Poista
 5. Tosi hyvä kuva naakasta ja naakan taakasta =)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...