lauantai 24. tammikuuta 2015

Aurinko nousi

Olin ulkosalla auringon noustessa. Linnut kerääntyivät puiden latvoihin nauttimaan ensimmäisistä auringonsäteistä, minä nautin niistä kameran avulla.Mielelläni jämähdän havainnoimaan jotain tiettyä aihetta. Keväät voi melkein luokitella sen mukaan, olenko sinä vuonna kiinnittänyt erityistä huomiota maan muheviin tuoksuihin vai lintujen paluumuuttoon, seurannut puiden silmujen paisumista vai nauttinut eniten kukkien puhkeamisesta. Tänään katselin jostain syystä kuusenhavuja. Jos joskus tarvitsen joulukorttimateriaalia, tästä albumista löytyy!


12 kommenttia:

 1. Täytyy tunnustaa, että olen usvafani... Siispä pidin noista ensimmäisistä kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katso tarkkaan, kyllä viimeisessäkin on vielä vähän - mutta äkkiä se haihtui. Kunnon usvalla ei ehdi jäädä sisään makaamaan.

   Poista
 2. Kauniita kuvia <3 Päivä pitenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo kuulosti minusta niin reippaalta, kun olin ulkona auringonnousun aikaan, mutta sehän on meillä vasta vähän ennen yhdeksää. Selvästi aikaisemmin kuitenkin kuin kuukausi sitten!

   Poista
 3. Ihanat kuvat! Mun pitäisi sekä mökillä että kotona tähän vuodenaikaan lähteä pois pihapiiristä, että saisin auringonnousun talteen. Hmm - pitääkin katsoa, mitä säätä ovat huomiseksi Helsinkiin luvanneet, jos vaikka aamuvirkkuus iskisi.. Melkein sanoisin, että aamut ovat iltoja antoisampia, vaikka kyllä minä molemmista tykkään. Enemmän kuin keskipäivästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin uskaltauduin pois pihapiiristä, kun ei onneksi tarvinnut ihan aamuyöllä herätä tätä auringonnousua varten. Tosiaan kannattaa tarkistaa, tätä ohjelmaa ei näytetä nykyään joka aamu.

   Poista
 4. Ihanasti olet saanut vangittua auringonnousun :). Kauniita värejä.

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia! Kovin vähissä ovat auringonnousuiset aamut viime päivinä olleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämäkään show ei kestänyt kuin puolitoista tuntia, sitten palattiin pilviseen formaattiin.

   Poista
 6. Oi mitä aurinkokuvia! Ihania, uusi aamu, uusi mahdollisuus. Aamut ovat ylipäänsäkkin päivässä kaikista parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle aamut ovat monesti vaikeita, mutta onneksi tähän aikaan vuodesta aamu on niin myöhään, että ehdin hyvin mukaan.

   Poista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...