maanantai 18. toukokuuta 2015

PesiäNaapurin liiterin seinällä on linnunpönttöjä. Yhteen on rakennettu ullakolle muodikas loft-asunto. Asukkaat ovat jo muuttaneet sisään.

Ja meidän liiterin syövereistä kömpii kohta esiin Inlen musta kaniini sisaruksineen. Tai näköiskappale ainakin, kiiltävän musta ja samettinen kuin kontiainen. Voi, miltä se kahdeksikko olisi näyttänytkään!


9 kommenttia:

 1. Tipusella on ainakin muhkea pesä, tuohan on kuin pieni vuori ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin viime kesänä meidän räkäteillä vastaavia kasoja. Ehkä pesänrakennus on heistä niin innostavaa.

   Poista
 2. Teil on sitte iloisia perhetapahtumia, kun tulee puja ja räksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja tinttejä ja peipposia ja ties mitä kaaliperhosia. Sepelkyyhkykin tutki epäilyttävän tarkkaan kaikki etupihan tuijat, varmaan haki pesäpaikkaa.

   Poista
 3. Olisko räkätti tehny uuden pesän vanhan päälle? Mutta pupuvauvoilla on tosi pehmoisen näköinen pesä! Toivottavasti karvaa on niiden allakin, eikä vain ympärillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa ei kyllä ollut viime vuonna linnunpesää, kaikki on ihan uutta rakennelmaa. Pupuilla on niin paljon karvaa joka puolella, että hyvä kun eivät tukehdu. Miten voi yhden kanin mahasta tulla niin järjettömästi villaa, en ymmärrä! Otin osan talteen pahan päivän varalle.

   Poista
 4. Nice photos! Second is very good :)

  VastaaPoista
 5. Mustiakos ne kummatkin ovat? Meillekin syntyi uudenseelanninpunaiselle poikaset ja kävi vähän niinkuin sun kanin poikasille... Satuin onneksi juuri parahiksi paikalle ja noukin poikaset pesään. Nyt jännätään alkaako emo hoitamaan niitä.

  Ai niin. Paiskasin sua sähköpostilla.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...