torstai 7. toukokuuta 2015

Fasaanini jätättää


Toissa aamuna Paksu aloitti kiekumisen klo 03.57, eilen klo 04.28 ja tänään vasta klo 05.34! Tämä on varma tieto; pruukaan olla hereillä tuollaisiin aikoihin. Se johtuu siitä, että olen huono nukkumaan, vaikka monissa muissa asioissa varsin taitava.

Herätyskellon jätättäminen taas luultavasti johtuu sateisesta säästä. Talvella, jos on erityisen kylmä tai sataa kovasti lunta, fasaanit eivät välttämättä tule alas orreltaan koko päivänä. Ne vain nypöttävät tuijan suojissa. Yön harmaantuessa hitaasti päiväksi ne kurkistavat oksien lomasta maailmaa, napsauttavat pari kertaa nokkaansa ja vaihtavat pään toisen siiven alle.

Joskus tekisi mieli itsekin toimia näin.- Suinkaan en ole paksu! Nytkin olen piilossa tämän tolpan takana enkä näe sinua ollenkaan, niin ettäs tiedät!


16 kommenttia:

 1. Ei oo mihinkään luottoa, kun fasaaninkin kello on miten sattuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai ehkä se onkin juuri oikeassa! Kertoo, mihin aikaan tänään kannattaa herätä vai kannattaako ollenkaan. Luotan siihen enemmän kuin Brysselin direktiiviin.

   Poista
  2. Työajat on ihan tylsiä. Nyt eläkkeellä jo pitkään olleena olen täysin samaa mieltä fasaanien kanssa. Kyllä sen ittessään tietää, milloin on aika herätä. Suosittelen vanhenemista.

   Poista
  3. No, voinhan harkita vanhenemista, kun kerran suositellaan :)

   Poista
 2. Kyllä Paksu tietää miloin pitää herätä. Kellonajasta viis.

  VastaaPoista
 3. Voi kun mun kissojenkin kello jätättäis! Joka aamu neljän kieppeillä on herätys. Ne oikein huutaa: "Aamu!" Ja samaa huutaa kaikki seudun räkättirastaat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinno, onhan meilläkin räkättirastaat! Ja erityisen kovaäänisiä talitiaisia. Mustarastaskin. Ja naakat. Jos aamulla nukuttaa, ei se ainakaan metelin puutteesta johdu.

   Poista
 4. Jospa se Paksu ei jaksa kovin aikaisin nyt keväällä herätä, liekö juossut naisissa pitkin yötä...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei missään tapauksessa, kanalinnut ovat hyvin tarkkoja tästä. Yöllä nukutaan! Ei ole pienintäkään syytä, miksei naisissa voisi juosta päivällä.

   Poista
 5. Enpä olisi edes Paksua alimmassa kuvassa huomannut, ellei tuossa olis erikseen niin lukenut. Niin oli hyvässä jemmassa!

  VastaaPoista
 6. Hih! Otat kyllä tosi hienoja kuvia! Mäkin tarviin tommosen hoikentavan pystyraidan! :D Terkut Qsikon emännältä :) Tervetuloa jatkossa Rokkikuutiooni ;) www.rokkikuutio.wordpress.com

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...