maanantai 20. huhtikuuta 2015

Yhä ylöspäin

En nyt sano vaalien tuloksesta tässä mitään paljonkaan. Seuraavista neljästä vuodesta tulee vähintään yhtä vaikeat kuin edellisistä, joten toivokaamme muodostumassa olevalle hallitukselle viisautta tehdä oikeanlaisia vaikeita päätöksiä. Nyt on hyvä tilaisuus pyytää sitä myös henkivoimilta, jos kellä on sellaisia takanaan. Kyllä minua ainakin jännittää, ketkä hallitukseen joutuvat ja kuinka heille käy.Ylöspäin yrittävää väkeä löysin myös kompostorista, kun kävin sitä tyhjentämään. Pisimmillä oli mittaa toistakymmentä senttiä. Suorastaan vähän säädyttömän näköistä sakkia. Eivät paljastaneet henkilöllisyyttään, enkä minä tunnistanut edes lajia. Sen verran osaan suunnistaa lajien monimuotoisuuden kartalla, että sienistä taitaa olla kyse. Mutta se on vielä aika laaja lääni sekin.

Epäilemättä tekevät hyvää ja hyödyllistä työtä kompostimultani parhaaksi. Tervetuloa vaan.Tavanomaisempiakin ylösyrittäjiä punkee maasta siellä täällä.Mutta onko mikään lopulta tavanomaista, vai ehkä kaikki ainutlaatuisen ihmeellistä?


12 kommenttia:

 1. Mainiot sienet! Ja ovatko noi viimeiset jo lupiinien alkuja muka!? Nimim. Vieläkin järkyttynyt viime viikon kylmydestä Ryötönperällä. Kyllä tosiaan mielenkiintoisia aikoja elämme eilisen vaalituloksen jälkeen, hmm. En ole kovin aktiivinen politiikan seuraaja, mutta sen verran minäkin nyt kiinnostuin, että nyt ehkä alan seurata enemmän... (Niin ja kiitos edellisistä postauksista eläimistäkin, luin niitä mutten ehtinyt kommentoida. Kaneille erityistervetuliaisterkut ja pullistelijafasaanille myös!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaan terveisiä, kiitos! Kyllä nuo minustakin lupiineilta näyttävät, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

   Poista
 2. Johan on kiintoisan näköisiä sieniä. Tunnen kyllä säädyttömän näköisen koiranpökkösienen, mutta nuo ei ole niitäkään.
  Tavanomainenkin on ainutlaatuisen ihmeellistä, kun sitä toisin silmin katsoo. Niinkuin taiwanilainen ruislimppua.

  VastaaPoista
 3. Täytyykin mennä katsomaan, mitä mun kompostista löytyy. Onk siel jotain noiden sukulaisia.
  Kuuluma konsarvatiiviseen suuntaan on nyt Suomi menossa. Joskus sekin voi olla hyvä suunta. Tietysti asiasta riippuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on jatkossa jännittävä seurata. Suomen hallitusta siis, miksei kompostiakin.

   Poista
 4. Jumankauta! Ihan ilmiselviä Hattivatteja! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en heti huomannut kun luulin, että niiden siemenet pitää kylvää juhannuksena. Mutta nyt kun sanoit niin selvä asia.

   Poista
 5. Näin keväällä mikään luonnossa ei tunnu tavanomaiselta, pikemminkin taianomaiselta.
  Ei taida tulla helppoa neljää vuotta uudellakaan kokoonpanolla. Millainen sitten lieneekin.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...