keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Otus imuroi

Pääsiäislauantaina ovat tunnetusti pahathenget irrallaan. Meilläkin nähtiin outo otus illan hämärtyessä. Tosin se tuli takaisin pääsiäispäivien välisenä yönä, joten ehkä se ei ole varsinainen piru kumminkaan. Lintulaudan alusia se imuroi. Valoa oli vähänlaisesti, mutta tällaiset kuvat sain siitä keittiön ikkunan läpi:


Ilmeisesti töpöhäntäkenguru.
Kiitokseksi linnunsiemenistä töpöhäntäkenguru on auttanut luumupuunvesojen hävittämisessä. Samaten on muotoiltu hedelmäpuiden alaoksia. Oikein siistiä jälkeä, mutta osa vesoista on jätetty katkaisematta ja tyngät ovat liian pitkät. Jouduin pätkimään kaikki itse uudestaan. Kenguru tarvitsee työhönohjausta.Muitakin rikkaruohoja tunkee esiin. Taas se taistelu alkaa, voi voi.


25 kommenttia:

 1. Miks luontoa vastaan tarttee taistella? Häviit kummiskii, aina. Ihan hukkaan heitettyä enerkiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka luonnosta nauttimiseen, kanien kasvattamiseen tai polttopuitten tekemisee. :D
   Eivaa, toi viimiin on tos siks, ku itte tykkään polttopuuhommist.

   Olin ärtynny kun just olin lukennu tarinaa, missä henkilö kerto taistelevansa kaikin keinoin luontoa vastaan... Luonto on me, kuin rakas sukulainen tai perheenjäsen... ;D

   Poista
 2. Eihä tuo kenguru oo, vaan se Pääsiäispupu :)

  VastaaPoista
 3. Niin, pääsiäispupu. Jossain pensaan juurella on varmasti pääsiäispupun munia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tietysti siellä lauantaiyönä just munimassa niitä, olis pitänyt kerätä sunnuntaiaamuna! Käviköhän se hakemassa ne pois sitten seuraavana yönä? Lähden heti etsimään!

   Poista
 4. Nice and good pictures! Photos of flower are pretty :)

  VastaaPoista
 5. Ihania leskenlehtiä! Meillä päin ei ole vielä näkynyt.
  Mutta ei ole paljon "kenguruitakaan"! ;)

  VastaaPoista
 6. Lovely photos! Such a sweet rabbit. :)

  VastaaPoista
 7. Nälkä oli tuolla pääsiäispupulla. Meillä on pienet luumupuun alut isäntä huolellisesti laittanut kanaverkon taakse pupuilta suojaan. Ajattelee itse osaavansa paremmin hoitaa niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas olen murhannut sadoittain luumunvesoja taaskin. Ja ne nousevat ja nousevat vaan, vaikka koko se luumupuuryteikkö on kaadettu toissa vuonna ja ammattijyrsijä on jyrsinyt paikan.

   Poista
  2. Niistä vesoista ei taida kunnon luumupuita tullakaan, mutta ihmeen sitkeästi ne kasvavat. Meillä on ihan oikeita luumupuun taimia hankittu pari vuotta sitten.

   Poista
 8. Apulainen asialla:) Sellaisen apulaisen kun vielä löytäisi, joka imuroisi sisältäkin, vahaisi lattian ja pesisi ikkunat, huoks...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan apulaisia rahalla. Vaan tarviiko ikkunoita pestä (ainakaan kovin tiheään), tai lattioita vahata (mitä se on????). Mutta tietysti jos noiden kuvien näköinen apulainen ilmaantuisi, se saisi tehdä täälläkin vaikka mitä!

   Poista
  2. Eikö Sussi ne sun apulaiset tule sisälle, jos kutsutaan? Voisivat ne jotain siellä järjestellä ainakin.

   Poista
 9. Mä jotenkin aina niin iloitsen noista leskenlehdistä, vaikka eihän ne nyt mitään maailman kauneimpia kukkia ole. Mutta ne ovat todiste siitä, että talvi on takana ja kesä edessä. Hyvä etten aja ojaan, kun näen tien vierellä ekat leskenlehdet. Voi sitä riemua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin aina niitä osoittelen kartturille, eikä se riitä että niitä katsoo kerran. Ne pitää katsoa kaikki!

   Poista
 10. Yritin googlata tuota töpöhäntä kengurua mutta ei löytynyt tunnistus apua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko laji on tieteelle tuntematon tai sitten poikkeuksellisesti erehdyin ja kyseessä oli todella pääsiäispupu, kuten joku viisaampi täällä jo oikaisikin.

   Poista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...