torstai 6. marraskuuta 2014

Ei koskaan enää kaaosta!

Minusta on mukavaa selailla postimyyntiluetteloita. Muistathan, niitä painettuja kataloogeja, joita tuli etanapostissa kotiin. Kyllä, niitä on vieläkin olemassa! Ja tosiaan on niin rattoisaa lehteillä niitä, kääntää sivu toisensa jälkeen ja lopuksi todeta onnesta huokaisten: "Noin paljon tavaraa, jota en tarvitse!"

Mutta nytpä kävi toisin! Kataloogin syövereihin oli kätkeytynyt hyödyke, jota ilman en voi enkä aio enää olla hetkeäkään!


Katso: kun hankin tämän kaapin, sen jälkeen kaikki on aina järjestyksessä ja käden ulottuvilla! Siis kaikki, voitko tajuta! Eivät ainoastaan työkalut - eivätkähän ne tuohon kaappiin mitenkään mahtuisikaan - vaan kaikki, mitä on. Eikä vain hetkellisesti, vaan aina! Kuinka pitkä on iankaikkisuus?

Lisäbonuksena kaikki on aina, paitsi järjestyksessä, myös käden ulottuvilla. Koko multiversumi kaikkine galakseineen; kaikki filosofiset järjestelmät; kaikki tieto. Ojennan vain käteni ja poimin kypsän mangon. Maailman kultavarannot ovat hallussani, käden ulottuvilla tuossa kaapissa. Jos tarvitsen takapihalle toimivan tulivuoren, valikoin vain sopivan tuosta käteni ulottuvilta; ne ovat vieläpä järjestyksessä. (Korkeudenko mukaan? Vai massan? Aktiivisuuden? Iän? Ehkä aakkosjärjestyksessä? Se selviää, kun kaappi saapuu. Jännittää jo.)

Mainos on kyllä eräässä suhteessa hieman epäselvä: koskeeko se kaikkea, mitä on koskaan ollut tai tulee olemaan, vai ainoastaan kaikkea, mitä on nyt? Voisinko ottaa kaapista dodon? Entä tulevaisuuden nerokkaan voimalan? Vai pitääkö minun tyytyä etsimään voimaloita kaikista syvän avaruuden nykyisistä sivilisaatioista? No, ei se ole mikään ongelma, koska nekin ovat kaapissani järjestyksessä ja käden ulottuvilla.

Kaikki
on
aina
järjestyksessä
ja käden ulottuvilla.


Mikä ihana tuote! Ja vain kahdeksan kymppiä! Tilaan äkkiä, ennen kuin loppuvat.

Toivottavasti Hobby Hall ei vain ole syyllistynyt harhaanjohtavaan mainontaan. No eivät kai ne sellaista tekisi! Ei Suomessa!


Kuva: Wikipedia

Tässä on muuten kuva kotiseudustani Linnunradasta. Tämä on vain pieni osa kaikesta siitä, mikä kaapissani on aina käden ulottuvilla ja - huom! - järjestyksessä. Jos haluat saada käsityksen lähiympäristöstä, jossa Linnunrata sijaitsee, varaa rapiat neljä minuuttia aikaa ja katso tämä.

Kyllä kannattaa, saa vähän perspektiiviä niihin omiin isoihin ja tärkeisiin ärsytyksen aiheisiinsa.


24 kommenttia:

 1. Melkein yhtä lupaavaa kieltä kuin tämä mainos:
  Virtaa syksyyn! Ubikinoni 150 mg antaa energiaa väsymykseen, uupumukseen ja stressiin.

  VastaaPoista
 2. Hämeestä paikallinen hidas:

  Voi sentään! Tännekin tuli Hobby Hallin luettelo, vilkaisin ja lahjoitin edelleen. En huomannut ollenkaan, että tällainenkin aarre on myynnissä! Sanoin vielä, että ei tarvitse palauttaa, ei siinä mitään ollut.

  Näin sitä voi nukkua onnensa ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni! Pitää lukea tarkasti! Ei ne turhaan lupaa, se on totta joka sana.

   Poista
 3. Ohoh! Missähän kuppaa minun kuvasto?! Täällä olisi nyt jos koskaan tarvetta kaapille, joka pitää kaiken järjestyksessä. Kyllä vaan suutun, jos nyt tuon kuvaston myöhästymisen takia en ehdi tilaamaan omaa kaiken järjestyksessä ja käden ulottuvilla pitävää kaappiani ennen kuin loppuvat varastosta. Mur.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kyllä, että ne ovat jo loppuneet, mutta ei hätää: kun minun kaappini saapuu, siellä on käden ulottuvilla ja järjestyksessä rivi uusia kaappeja. Voin sitten lähettää sinullekin sellaisen.

   Poista
 4. Ei ole näkynyt kuvastoa. Nyt nuo on varmaan jo loppu, kun ovat noin hyviä.

  VastaaPoista
 5. Siis tämän kaapin mä todellakin tarvitsisin! Ja sopiva paikkakin on jo mietittynä - oman pään sisältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea. Ja koska myös pääsi on kaapissa, taisimme juuri keksiä jonkin sortin ikiliikkujan.

   Poista
 6. Ei koskaan enää kaaosta lause toi mieleeni ihan ensin tulevan joulun tai sen valmistelun.
  Kauhistuttavaa on kun se höösäys alkaa ja on tietty alkanut jo..
  Työkaverini käyttää sanaa aivomyrsky eli kaappi sopis mun päähäni niinkuin edellinen kommentin antaja totesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä neuvo: älä höösää! Kyllä se joulu tulee ilmankin, ja menee myös. Kaiken voi tehdä helpomminkin.

   Poista
 7. Kjehheh!
  Itse asiassa kirkkaana yönä Linnunrataa katsoessa minulla on isommat asiat järjestyksessä, olen orientoitunut lähiympäristööni eli kotigalaksiin - mutta kun päivä tulee, en osaisi sanoa, missä suunnassa sitä galaksia eniten on... Ehkä Zirpukan ubikinonilla jaksaisin päivälläkin tiedostaa.
  Kiitoksia avartavasta videolinkistä! Taidankin pistää sen uusintakatselua varten pölynimurilla littanaksi imettävään pussiin ja kätevästi sängyn alle. (Kun ei tuota SJÖBERGS- höyläpenkkikaappia minulla vielä ole.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä linkki kannattaa todellakin imuroida, ja sieltä pussistahan se sitten pullahtaa takaisin 3D:ksi tarvittaessa.

   Eikä kai kenenkään tarvitse yötä päivää tiedostaa. Toinen riittää.

   Poista
 8. Aakea laakea on tuo Laniaakea! Ilmankos mulla on se ja KAIKKI muu ollut aina sekaisin, kun ei ole tuota höyläpenkkikaappia! Täytyy korjata tilanne täälläkin. Mies sanoisi, että "Sitähän on kuin kynsille lyöty ilman tuota kaappia." Vaan olisikohan sitä vähän tylsää, jos KAIKKI olisi järjestyksessä? Sitten sitä vaan istuisi ja ja ihmettelisi. Hyvää viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Saara! Tässä elämänvaiheessa olen kuitenkin päättänyt sijoittaa kaappiin, tylsyyden uhallakin. Katselen ensin kaiken järjestyksessä ja mietin sitten, kaipaanko elämääni lisää entropiaa.

   Saakohan sen takaisin, jos hävittää kaapin? Vaikka "aina" ei taida loppua siihen? Tämä täytyykin selvittää. Käyttöohjeessa varmaan kerrotaan.

   Poista
 9. Johan se on aikakin, että tällainenkin on keksitty, kun kerran kuussakin jo kävelty :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen haaveilin teleporttauslaitteesta, mutta enää ei tarvitse.

   Poista
 10. Mahalo ja viimeiset syyasterit sinulle Laniakea-linkin levittämisestä ja kansanvalistustyöstä!
  Minulla vähän flunssaa pukkaa, joten meidän kodissa mallinnetaan pikemminkin entropian kasvua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan piti kuukkeloida tuo kiitos, on päässyt vähän havaijinkielen taitoni ruostumaan käytön puutteessa. Saattaa olla sama flunssa täällä. Odotan kovasti ihmekaapin tuloa tutustuakseni sen flunssalääketarjontaan. Jossain päin maailmankaikkeutta varmasti on keksitty jotain, joka tepsii!

   Poista
 11. Ihan mahtavaa! Nyt mullakin on sitten joululahjatoive!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä en enää löytänyt tätä tuotetta viimeisimmästä luettelosta. Lienee loppuunmyyty. Mutta kyllä niitä varmaan taas saadaan, tämän on pakko olla myyntihitti.

   Poista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...