tiistai 18. helmikuuta 2014

Jo vuosi bloggausta ja tää on vielä kesken!

Blogini täyttää tänään yhden vuoden. Onnea, blogi!

Miten tätä juhlittiin? No, ensinnäkin taivas repesi.


Sitten oli vielä se juttu, että aurinko alkoi tanssia salsaa. Huomasit varmaankin? Jos et, epäilemättä siitä mainitaan uutisissa kohdakkoin. Jotain kylttiä se heilutteli, tyyliin Eläköön keskeneräisyys, mutta siitä en ehtinyt napata kuvaa. Jäi vähän oksan taakse, kun katsoin sitä aluksi väärästä ikkunasta.


Nyt siirrymme tämän postauksen mielikuvituksellisempaan osioon eli hartaasti odotettuun tilastokatsaukseen:

Blogger väittää, että tätä blogia on käyty katsomassa yli 26 000 kertaa.

Luetuin juttu on aina vain Eläinten syömisestä, jonka kirjoitin, kun blogini oli vasta kuukauden vanha. Joku linkitti sen syyskuussa jonnekin Facebookissa, ja lukijatilastoihin tuli äkillinen piikki. Pienemmän piikin teki heinäkuinen tarina gourmetruuasta villisikatarhassa, kun linkki siihen ilmestyi Kannonnokan ravintolan kotisivulle.

Ruokajuttuja siis. Eikös tästä pitänyt tulla remonttiblogi? No, se saa itse päättää, mikä siitä tulee isona.

Pikku blogini ensimmäisen ikävuoden kasvukäyrä näyttää tällaiselta (helmikuu on vielä kesken, mutta kasvanee tammikuun lukemiin):


Kyllä se varmaan on ihan sopivan pullea yksivuotiaaksi, alkaa kohta jo nousta jaloilleen, ja kaikki odottavat jännityksellä, päästäisikö se pikapuoliin suustaan ensimmäisen järjellisen sanansa.

Blogin katselijoista 4/5 näyttäisi sijaitsevan Suomessa. Suomalaisia lukijoita on nyt suhteessa enemmän kuin blogini ollessa puolivuotias. Vieläkin kyllä ihmetyttää tuo viidennes: Kuka kiertää Kiinan nettisensuuria päästäkseen lukemaan fasaanikukko Kevätmielen seikkailuista meidän takapihalla? Kuka ymmärtää tätä tekstiä Ukrainassa? Onko siellä joku suomalainen tai muuten suomea osaava vai katseleeko joku vain umpimähkään kuvia? Tämä on mysteeri.

Olisi tosi kiva synttärilahja, jos sinä, joka luet tätä ulkomailla, laittaisit viestin tuonne kommenttilootaan ja kertoisit kuka, missä ja kuinka kummassa. Sitä on pysytelty niin salaperäisen hiljaa, etten tiedä sieltä kuin Norjan-Hannen. Kysyn joskus toisella kerralla samaa ulkomaankielellä. Josko rupeaisi arvoitus ratkeamaan.

Kiitos sinulle, hyvä lukija, tästä vuodesta!

23 kommenttia:

 1. Paljon Onnea synttäreiden johdosta :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maelka X! Sinä olet ollut mukana melkein alusta saakka!

   Poista
 2. Kiitos itsellesi kivasta blogista. Kirjoitat niin mukavalla tavalla, että näitä juttuja on kiva lukea.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut synttäripäivästä ja blogistasi täytäessä tänään vuoden,mukavaa käydä täällä lukemassa sinun tarinoitasi kuvien kera.:)

  VastaaPoista
 4. Onnea yksivuotiaalle! Oikein kiva blogi!!

  PS. Muakin ihmetyttää ne ulkomaan lukijat. Mulla on ollu viimeisen viikon aikana lukija tai lukijoita (en tiiä onko kaikki ne merkinnät eri ihmisiltä vai samoilta?) seuraavista maista (suluissa kappalemäärät): USA (55), Saksa (26), UK (20), Ranska (19), Venäjä (16), ja kaikista lopuista 9: Australia, Espanja, Ruotsi ja Uruguay (!!!). Olen ihan ällistynyt!! Ainoa mitä tiedän on että Australiassa asuu yksi vanha koulukaveri, muut on sitten täysiä mysteerejä. Olis todellakin kiva tietää keitä ne on ja miten mun blogiin tulleet - toivottavasti sinä saat ulkomaan lukijoilta vastauksen kysymykseesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli! Olisi kyllä kiva, jos ulkosuomalaiset ilmoittautuisivat! Aivan jännittää! Vielä ei ole kuulunut mitään. Onkohan ne jotain robotteja vaan? Kuka tätä muuten lukisi Indonesiassa keskellä maanjäristystä? Espanjasta ja Puolasta on kyllä käyty ihan oikeasti nimillä kommentoimassa, katsovat kuvia varmaan.

   Poista
 5. Onnea ja menestystä :) Ne ulkomaan tyypit varmaan voivat kääntää tekstin google translatorilla... Mutta oon miettinyt, että mitenköhän ne kääntyvät kun itselläni on välillä puhekielen murreilmaisuja. Mulla on ameriikassa ja itänaapurissa lukijoita. Keitä lienevät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mammukka! Kokeilin kerran kääntää jotain omaa tekstiäni ulkomaankielelle. Ei siihen tullut mitään tolkkua. Ja sitten kävin Elan blogia kurkkaamassa tuolla:
   http://ela-kolorywogrodzie.blogspot.fi/
   ja käännätin sen googlella puolasta suomeksi. Kissanvillat! Ei päätä eikä häntää. Sanan sai selvää sieltä täältä, lauseista ei mitään. Sinnikkäitä lukijoita ovat, jotka näitä lauseita googlen kääntäjän kautta tavaavat. Kyllä ihmetyttää.

   Poista
 6. Hirmuisesti onnea yksivuotiaalle! Olen ennen kaikkea iloinen siitä, että eksyin tänne joskus jotain kautta, mitä en tosin enää muista. Joten toivon, että jatkat blogin kirjoittamista, jotta jatkossakin voin käydä täällä piristämässä päivääni tai masentamassa mieltäni maailmantuskista kirjoittaessasi. Hyvä huumori ja maailman murheet ovat ainakin minulle hyvä yhdistelmä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pilvi! Voi olla, että tästä tulee jatkossa pääasiallisesti söpö pupu- ja kanablogi ja maailman murheet unhoittuvat. Tai ehkä tämä välillä kääntyy remonttiblogiksi, jos jotain sen suuntaista pääsisi tapahtumaan talossamme. Mutta jatkuu, muodossa tai toisessa. Ainakin johtavana ruoka-, muoti-, kauneus-, terveys-, sisustus- ja kirjallisuusblogina.

   Eräs ystäväni ilmoitti, ettei enää lue tätä blogia, koska täällä vain vaahdotaan maailmanrauhasta. Seuraavaksi siis kajoan siihen aiheeseen. Jostain reunasta.

   Poista
  2. Olen sitten kaikkiruokainen, koska nämäkin aiheet käyvät. Erityisesti jään odottamaan pupu- ja kanajuttuja, mutta vaahtoaminenkin käy, jos sille päälle joskus äidyt.

   Poista
 7. Onnea yksivuotiaalle, kohtahan se alkaa ensimmäinen uhmaikä, mielenkiinnolla odotan mitä se tuo tullessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, itkupotkuraivareiden pukeminen kirjalliseen muotoon olkoon seuraava haasteeni.

   Poista
 8. Onnea! Saisit luultavasti paljon enemmän lukijoita, jos alkaisit kirjoittaa myös seksistä. ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin kerran.
   http://keskener.blogspot.fi/2013/08/puhtia-rakkauselamaan.html
   Tuolla otsikolla sain vähiten lukijoita ikinä. Ei taida olla mun juttu.

   Poista
 9. Onnittelut pulskalle yksivuotiaalle! Tämän blogin syntymä on ollut hieno juttu ja olen niin iloinen kun löysin sen! Kaikki keskeneräisyys aina kiinnostaa niin pienemmässä kuin suuremmassakin mittakaavassa - eihän sitä valmista ikinä tule tekemälläkään ja mahtavaa kun joku siitä kirjoittaa. Lisää remppa-, koti- ja sisustuksenmeinausjuttuja ja eläimiä ja maailmatuskaa ja puutarhurointia. Kiitos Keskeneräinen!

  VastaaPoista
 10. Onnea yksivuotiaalle :)

  Tämä oli kyllä kiva blogilöytö. Olen viihtynyt. Vanhoja tekstejä en ole vielä kahlannut läpi, mutta teen sen kyllä. Nautin näistä sun jutuista ja aihepiireistä.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...