keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kreikkalainen välipala

Ystäväni ei tänä vuonna poikkeuksellisesti lomaile Kreikassa, mutta se ei kuulemma estä häntä kreikkailemasta. Hän syö aamiaista parvekkeella, käy pitkillä kävelyretkillä ja nauttii auringosta ja hyvästä ruuasta. Kuvittelen, että hän myös jättää kotityöt vähemmälle ja juo viiniä ravintolan terassilla. Eikä tarvitse sulloutua lentokoneen uumeniin tunneiksi kramppaamaan. Tuon kaiken voi saada kotona. Kreikka onkin mielentila.

Kuvan otti alakerran isäntä.

Inspiroituneena loihdin kreikkalaisvaikutteisen iltapäivän välipalan turkkilaisesta luomujugurtista, juoksevasta reilun kaupan hunajasta, luomubanaanista ja -omenasta sekä itse poimituista mustikoista ja vadelmista. (Pakastimesta kannattaa viimeistään tässä vaiheessa syödä pois kaikki mahdollinen, koska uutta satoa alkaa kohta tulla ovista ja ikkunoista.) Tämä välipala auttaa siirtämään nälkää grillaamista odotellessa. Jos tekee kaksi kulhollista, voi saada myös grillimestarin suopealle tuulelle.

6 kommenttia:

 1. Namm...näyttääpä herkulliselta!

  VastaaPoista
 2. Hyvää varmasti. Samantyyppisen iltapäivävälipalan olen syönyt Itävallassa.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää ja varmasti maistuukin. Viimeiset mustikat minäkin eilen söin pakkasesta viime kesän satoa;)

  VastaaPoista
 4. Nyt täytyy vain toivoa, että tänäkin vuonna saadaan mustikoita. Sisäinen hamsterini aina hieman huolestuu, kun varastot vajuvat.

  VastaaPoista
 5. Mielessään pääsee matkustamaan pitkälle:)

  Täytyykin ostaa jugurttia...

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...