torstai 4. kesäkuuta 2015

Terveisiä kanilasta


- Moi, tulin vaan pikaisesti kertomaan että hyvin menee. Esmes tämä ruohonsyönti onnistuu meikäläisiltä ihan luonnostaan. Ei oo kukaan opettanu, ihan itte päättelin.- Joskus on kyllä hankala tietää, mistä alottais. Mutta eiköhän tää tästä.


6 kommenttia:

 1. Oh, these are sweet animals !!
  As always, tour photos are great !!
  Greetings

  VastaaPoista
 2. Kohta sitä tirisee grillissä hyvää lihaa. :D

  VastaaPoista
 3. Hyvin näkkyy pärjäilleen :)

  VastaaPoista
 4. On se ihme, miten nuo pienet keksii - ja ihan itse. Tässä kun on noita kissanpentuja ihmetellyt sivusta, niin yhtäkkiä ne vaan keksivät, että hiekkalaatikossa kuuluu käydä tarpeillaan. Ihan niin kun pikkupupuilla, sitä vaan aletaan ruohoa mutustamaan, tuosta vaan.

  Meillä alkaa pikkuhiljaa isäntäkin lämmetä lihakanien hankinnalle, onneksi. Täältä sun blogin kautta ajatuksesta inspiroiduin. Tosin taitaa parempi olla näyttämättä näitä söpösten pikkupupujen kuvia hänelle, tai kelkka kääntyy :P... pitäisi kai näyttää kuvia myös niistä kaikista lehmuista, mitkä meille kulkeutuvat hänen mukanaan kauppakassissa jauhelihana. Onneksi on innostunut ostamaan luomua sentään. Mutta kumminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Voithan näyttää isännälle, mitä kaniruokia täältä löytyy ruoka-tunnisteella, jospa se auttaisi oikeaan suuntaan.

   Poista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...