keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Voittaja

Kaksivuotisarvonta suoritettiin juhlallisin menoin ja vain hieman säännöistä lipsuen. Annoin arvan sellaisillekin, jotka eivät olleet tarkkaan ottaen nimenneet yhtään postausta, vaikka arvonnan säännöissä selvästi niin määrättiin. Eihän siitä muuten olisi tullut mitään. Lukijakuntani ei selvästikään ota sääntöjä kovin vakavasti, ja sehän on hyvä merkki. Olemme kaikki valmiina asettumaan passiiviseen vastarintaan sortovaltaa vastaan heti kun aihetta ilmenee.

Ilahduttavaa antimaterialismia sekin, että suurin osa lukijoista ei kommentoinut arvontapostausta ollenkaan ja osa kommentoineistakin kieltäytyi tarjotuista palkinnoista. Se on oikein! Miksi ottaa tavaraa, jota ei halua eikä tarvitse! Kyllä tällä blogilla on sitten viisaita lukijoita. No mutta tietysti.

Kirjoitin myönnetyt arvat listaksi ja numeroin ne. Lähdin sitten etsimään talosta satunnaislukugeneraattoria. Se oli keittiössä tiskaamassa, mutta siitä irtosi silti numero: seitsemän. Tällä numerolla arvonnan voitti Avletto. Onnea voittajalle! Nyt pääsen väsäämään pakettia Norjan napaseuduille.

Ainoa ongelma on, että Avletto ei ollut maininnut, minkä palkinnon hän valitsee, jos onni häntä potkaisee. Huhuu, Lauri, kuuluuko sinne pohjoiskalotille? Mitä saisi olla?

Kuuntele kevätpuroa!

Toisekseen minun pitää kertoa, että ilahduin ihan pöhköpäiseksi ihanista kommenteistanne 2-vuotispostauksessa. Täytyypä vastakin järjestää tällaisia kyselyitä. "Kehu blogiani niin voit voittaa palkinnon!" Otetaan tavaksi.

Sitten vielä olin siitäkin iloinen, että lukijoiden nimeämät lempikirjoitukset tai -kategoriat levisivät kivasti ja osumia sateli vähän sinne sun tänne. Puhuvia eläimiä on tietysti piristävää seurata, mutta että joku jaksaa lukea niitä maailmantilainfoja ja kulutusähkypostauksiakin! Jatkossakaan et voi välttyä resepteiltä ja kaninkasvatusohjeilta, koska ne oli myös mainittu, ja onpa minulla loistava syy taas jatkaa ylen suosittua muotibloggausten sarjaanikin! Itse asiassa voin nyt perustella kaikkia raapustelmia, joita päähäni pälkähtää, yleisön vaatimuksilla. Ja kun ei tule mitään mieleen, otan valokuvan ikkunan läpi ja kas, juuri tämä on sitä, mistä lukijat tykkäävät eniten!


- Tyy-ti-ti, mimmit, katsokaa tänne,
minä olen pulska ja komea!
Mulla on jo tontti
ja siellä hyvä kolo!
Olen mahtisonni,
ette kaipaa ketään muuta,
ja ainaskaan ette tuota naapuripuskan naurettavaa pikku höyhenläjää,
sille annan nokkaan heti kohta kun kerkiän!
Tyy-ti-ti-tyy!


15 kommenttia:

 1. Siis hä, miten multa on mennyt tällanen ihan ohi! No sanotaan nyt näin arvonnan ulkopuoleltakin, että tykkään erityisesti ja yleisesti ottaen blogisi terveellä järjellä varustetusta maailmanparantamismeiningistä :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle ja siinä sen sitten sait tietää, kaikki kirjoituksesi ovat lukemisen arvoisia, Onnea jatkoonkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minut on nyt kehuttu koko vuodeksi eteenpäin. Kiitos!

   Poista
 3. Vooi! Nyt mää unohdin tämän arvonnan kokonaan. Piti kyllä osallistua, mutta kun ei jaksanut tabletilla etsiä sitä postausta minkä halusin (se missä kerroit lainasta ulkomaiden köyhille että voivat parantaa elinolojaan) ja sithän minä unohdin kun touhotin niitänkanojani. No onnea voittajalle ja toivottavasti pää ei ole niin laho seuraavan arvonnan aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä viestistä, juttu taisi olla nimeltään "Felipe osti rahoillani sontaa". Minusta on aivan ihanaa, että joku jaksaa sitä maailmanparannustakin lukea! Tulee näitä arvontoja varmaan jatkossakin, pysy vaan kanavalla :)

   Poista
 4. Pieniä ne on tintit mahtisonneiksi, vai oliko se silakat joulukaloiksi.

  Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silakkahan on just hyvä joulukala. Kun niitä on monta, siitä tulee ruokaa. Ja kun monta tinttiä huutaa, siitä tulee kevät.

   Poista
 5. Minä silloin hetken mietin, että osallistuisinko rintamamiestalokirjan arvontaan, mutta en minä sitten. Olisin kyllä voinut voittaa sen miehelle vinkiksi, että fiksaillaanpa pikkuisen. Kaupunkikotimme on nimittäin hieman röttelöhtävässä vaiheessa oleva rintamamiestalo. Se on miehen. Minun lukaalinihan Ryötönperällä on aina priimakunnossa... Mutta siis asiaan. Juuri vaihtelevuuden ansiostahan sinun blogisi onkin niin ihana! Kyllä äkkiä jää sellaiset blogit lukulistoilta pois, joiden sisällön voi jo etukäteen arvata. Niin! Kiitos tästä, on jotenkin niin ihanaa kun kaikki on vielä kesken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana Saara! :)
   Rintamamiestalonhan voi lainata kirjastosta, jos joskus tulee tarvis vihjailla.

   Poista
 6. Minultakin tänmä on mennyt ihan ohitse. Onnea 2-vuotiaalle! Niin ja minä tykkään maailmanparantamisjutuista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä on kyllä hyvin valikoitunut tämä lukijakunta!

   Täytyy laittaa ensi kerralla arvonta paremmin näkyviin, vaikka sivupalkkiin.

   Poista
 7. Kiitos paljon hyvälle onnelleni, minua suosineelle arvonnalle. Palkinnoksi haluan pannunalusen ja lasinaluset. Niille luulen löytyvän käyttöä. Tai niille löytyy varmasti käyttöä. Osoitteeni on Lauri Pietikäinen Gisløy, 8430 Myre, Norge.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Minun piti lähettää tämä sekä eräs toinen paketti tänään, kun kävin ihan pääkaupungissa asti sairaalareissulla, mutta koska unohdin kamat aamulla kotiin, lähtevät huomenna. Siis maanantaina.

   Poista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...