torstai 12. helmikuuta 2015

Sukupuolikysymys


Tässä Törhö valmistautuu hyppäämään rinnakkaistodellisuuteen. Hän onkin ollut erittäin kiireinen viime aikoina ja suorastaan sinkoillut puolelta toiselle.

Suothan muuten taas anteeksi kuvien laadun, koska ikkuna.Sillaikaa kun Pörhö ruokailee, Törhö sinkoilee. Hän ajaa takaa Patea. Välillä tietysti Pörhöäkin, mutta Patea hän jahtaa jotenkin paljon raivokkaammin.Pörhö tankkaa ja pulskistuu. Törhö juoksee. Puiden ympäri ja sisään, ylös ja alas, kantavalla hangella tuonne ja sitten taas tänne, ja puiden ympäri. Pate edellä, Törhö perässä.Ehkä lähikuvat oravista tuovat valaistusta tähän mysteeriin. Tässä on Pate. Kuva on jo viikon vanha, enää hän ei mielellään kiipeä ruokapuuhun syömään vaan aterioi puun alla ympärilleen pelokkaasti vilkuillen.Pörhö tankkaa. Mussuti mussuti.Ja viimeisessä vertailukuvassa Törhö.

Mielessäni on herännyt epäilys, että tämä juokseminenkin on jollain tapaa sukupuolikysymys. Varmahan ei voi olla mistään. Esim. kanien sukupuolenmääritys on välillä varsin mystistä, tarkemman tuloksen saisi katsomalla kristallipallosta. Mutta ehkä minulla on näistä oravista kuitenkin aavistus.


Sillä välin Törhö ja Pate jatkavat juoksuaan. Pörhö tankkaa. Kuva on otettu tuulisena päivänä; häntä oli vähällä viedä koko oravan mennessään.Ja lopuksi vielä: Pörhö tankkaa.


8 kommenttia:

 1. Voi näitä sinun juttujasi ja kuviasi. :-D Tämä oli taas päivän paras! Törhö muistuttaa kolmannessa kuvassa muuten erehdyttävästi kengurua. Aika tuuheahäntäistä tosin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istuma-asentokin on aika kenguruinen, sillon harvoin kun malttaa istua hetken. Mutta mitä eläintä muistuttaa Pörhön varvistus samassa kuvassa?

   Poista
  2. Nyt panit pahan. En keksi mitään!

   Poista
  3. Hitsi, minä kun olin aivan varma, että sinä tietäisit. Jotain siitä tulee mieleen, mutta mitä. Ehkä lapset kaupan pakastealtaalla jätskejä kurottelemassa?

   Poista
 2. ;) Kolme vaihtoehtoa: Joko Pate on kilpaileva äijä, joka pitää ajaa pois, tai se onkin hemaiseva pimu, joka pitää saada kiinni, tai modernimmin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki vaihtoehdot on otettava huomioon. Luonto on ihmeellinen.

   Poista
 3. Alin kuva on lajikirjossaan riemastuttava eläintarha :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi laitoin juuri tämän kuvan Pörhön tankkauksesta. Kiva, kun ymmärretään!

   Poista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...