tiistai 5. elokuuta 2014

Tosi pieni tyyppi


- Tänne meidän kanilaan on ilmestynyt uusi tyyppi, tosi pieni. Vaikuttaa kyllä ihan tutulta, mutta ei se ole ennen täällä ollut.- Tässä vähän mittakaavaa. Olen tälleen pötköllään, kun minua rapsutetaan just otsasta. Sen pienen tyypin piti mennä tolleen että se lähtis samasta paikasta kuin minä, mutta se kyllä vähän fuskaa. Tai sitten se ei vielä hahmota. Se on tosiaan aika pieni. Se siinä on outoa, että se yrittää vähän väliä imemään, vaikka ei ole imetysaika. MINÄ sanon, milloin se aika on, olen tottunut silleen. Tämä ei tunnu sitä ymmärtävän yhtään. Tästä voi tulla vielä hankalaa. Onneksi niitä ei ole täällä enempää kuin tuo yksi. Tuolla pesässä on monta. Mutta minä käynkin siellä vain imetysaikana.- Pitäisköhän meidän aikuisten miettiä vähän meidän nimiä uusiksi, kun me ollaan tähän asti oltu Iso ja Pieni, tai oikeestaan Pienenpieni, kerta täällä oli ennen yks toinen jonka nimi oli Pieni, se joka aina puri mua pehvasta, ja se oli paljon isompi kuin toi mun pikkusisko. Niin miten ton pikkusiskon nimi voi enää olla Pienenpieni, kun se on tähän uuteen tyyppiin verrattuna ihan jättiläinen.

- Eikä kun minä saan sanoa. Osaan sanoa itte! Toi täti tossa on mun täti, ja sen nimi on Täti. Se on jättiläinen. Kato nyt, kun mä kuljen sen mahan alta. Vaikka se istuu! Toi kekä makaa on mun mamma, sen nimi on Mamma.- Täällä aikuisten puolella on kivaa, kun mahtuu juoksemaan. Mä osaan juosta! Aamulla en vielä tiennyt, mutta kekkasin sen tosi nopeesti kun tulin tänne. Osaan rapsuttaa korvan takaa takajalalla ja syödä apilaa, vähän. Ja olen maistanut Mamman papanaa, siitä saa jonkun terveellisen pat-kee-ri-kannan. Se maistui heinälle mut ei ollut niin kovaa. Heinää olen syönyt kanssa. Mulla on hampaat. Hei, osaisinkohan mä hyppiä! Kyllä varmaan osaan, kokeillaan.

Nyt mä käyn kattomassa siskoja. Olis kivaa, jos joku niistä tulis tälle puolelle niin voitais hyppiä yhdessä. Mä näytän niille, miten tänne pääsee. Tosta rööristä noin. Kato vaikka, mä osaan tien.

18 kommenttia:

 1. Adorable family of rabbits. They are very photogenic !
  Greetings

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, Ela! I spend a lot of time in the rabbitry these days.

   Poista
 2. Eikä, vähänkö on suloinen pikkujänö!! ♥ Aww!! ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoin pelkään, että se tuosta vain sulostuu. Minusta ne ovat kaikkein ihanimmillaan kuukauden vanhoina. Lisää kanipostauksia siis tiedossa.

   Poista
 3. Ihana :) Onneksi ne ei enää ihan niin suloisia ole syöntikokoisina.. vois joutua siirtymään kasvislinjalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan onni niin kanien kuin monien muidenkin eläinten kohdalla.

   Poista
 4. Voi mikä söpöläinen! Viksukin, kun on löytänyt rööristä reitin toiselle puolelle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kaikki selvästi normaalia älykkäämpiä.

   Poista
 5. Ihana söpöliini!!!!! Tahtoo lisää tällasia kuvia, siis näistä pienistä (isot on rumia!!!)

  VastaaPoista
 6. Nämä ovat niin superherttaisia, ettei voi kivisydämisinkään olla ihastelematta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäs tiiät, oletko sinä se kivisydämisin? Mutta tottahan se on, kaninkasvatus on kauheeta.

   Poista
 7. Ihana pieni pupuvauva!
  Meillä pienet puput opettelevat loikkimaan omassa pesäkopissaan ja aina kun raotan kantta koko porukka ryntää piiloon... Vielä kukaan ei ole uskaltautunut tulemaan pois pesästä. Sitä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös nämä olekin pari päivää vanhempia kuin teidän vauvat? Nämä syntyivät 21.7. Mutta mitä pitempään viihtyvät pesässä, sen parempi; sehän tarkoittaa vain, että maitoa riittää.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Eikös vaan! Nyt tulee pupunkuvia niin paljon, että uskollisinkin lukija kyllästyy.

   Poista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...