perjantai 5. syyskuuta 2014

Väsyttää

11 kommenttia:

 1. Niin se aina välillä tekee. Antaa väsyttää vaan - väkisin ei kannata itseään silloin piristää. On väsynyt väsyneenä päivänä ja pirteä sitten pirteänä päivänä, niin elämä sujuu helpommin.

  Mutta keksin sulle hommaa pirteäksi päiväksi. Kun sulla näyttää olevan noita kurpitsoita, eikä niitäkään voi loputtomiin syödä, niin oletko kokeillut syödä niitä kukkina? Eikä missään salaatissa, vaan friteerattuina... Olen maistellut Italiassa ja ovat ihania. Mulla ei ole omia kurpitsoja, joten ajattelin, että joku muu voisi tehdä ja syödä niitä puolestani. Etsin sulle reseptinkin valmiiksi ;)

  http://toinenjalkaitaliassa.blogspot.no/2013/05/friteeratut-kesakurpitsankukat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos, Hanne! Olen nähnyt noita Kreikassa mutta en ole maistanut, saati sitten itse tehnyt. Varmaan voisi myskikurpitsankin kukkia friteerata? Niitä on turhan paljon.

   Poista
 2. Sitten on paikallaan lepo. Joten relax nyt vaikkapa viikonloppuna, jos vaan voit. Istut vaan ja katselet vaikka kanojen puuhia joutessasi. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Mutta sanotaanhan, että tekemättömät työt väsyttää kaikkein eniten. Entä jos joudun kierteeseen?

   Poista
 3. Sama suositus: jos väsyttää, niin kroppa kaipaa lepoa. Mars huilimaan ja silmät kiinni :)

  VastaaPoista
 4. Olet tainnut huhkia kanien kanssa koko kesän sellaisella vauhdilla, että kroppa kaipaa lepoa. Ja pääkin sitä tarvitsee. Lepäile hyvällä omallatunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei noissa kaneissa paljon hommaa ole. Mutta huomaanhan minä, että syystä ja/tai toisesta olen levon tarpeessa. Siispä lepään. Kiitos, between.

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. I love zucchini ! It is tasty and has beautiful flowers !
  Have a nice weekend :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Did you notice the anti-euro-standard U-shape of my zucchini? All the others grew straight, but this one looks a little different.

   Poista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...