torstai 18. syyskuuta 2014

Haluatko kulmakaapin ilmaiseksi?

Ystäväni kysyi, haluaisinko tällaisen kulmakaapin. Ei maksa mitään. Pitäisi vain hakea se Porvoosta.


Minähän en tarvitse mitään, mutta tarvitsetko sinä? Laita viestiä kommenttilootaan tai sähköpostiin niin välitän sinulle kaapinomistajan yhteystiedot.

11 kommenttia:

 1. Tahtoo! Mutta en kyllä Porvoosta asti taida lähteä hakemaan, tulisi vähän turhan kallis kaappi jos täältä asti lähtee asioikseen hakemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis yksi ainoa tahtoo kaapin, eikä sekään tahdo hakea sitä vaikka ilmaiseksi saisi! Porvoohan on hyvä retkikohde muutenkin, lähde viikonloppumatkalle!

   Poista
  2. Sehän on vain hyvä merkki, että ihmiset ei tahdo tavaroita? Vähemmän pölyjen pyyhkimistäkin! R-peri

   Poista
 2. Ei liity tähän, mutta... Kerroit blogissani, että oman blogini linkki ei näy pikkukuvakkeeni tiedoissa. Olen sitä kovin tutkinut, mutta en ole keksinyt, mistä sen linkin voisi liittää. Tiedätkö sinä, kuinka se tapahtuu? Ja saavat toki muutkin neuvoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa muuta neuvoa kuin että profiilissasi pitäisi olla oman blogisi osoite. Kokeile "muokkaa profiilia" -toimintoa. No varmaan olet kokeillutkin.

   Poista
  2. Olen kokeillut.... Mullahan on profiilina google+ profiili. Että en tiä sitte, vaikuttaiskohan se jotain asiaan.

   Poista
  3. Kyllä sen pitäisi toimia. Voithan silti kokeilla, mitä tapahtuu, jos vaihdat sen välillä blogger-profiiliksi. Joskus blogger ei vaan toimi niin kuin pitäisi. Suomenkielisiä ohjeita on esim. tuolla:
   https://support.google.com/blogger/?hl=fi#
   mutta kun en ensivilkaisulla löytänyt apua tähän ongelmaan, luovutan etsimisen sinulle :)

   Poista
  4. Jatkan ihmettelyä ja etsimistä. Jostain syystä se näkyi kerran linkkinä. Enkä edes tehnyt mitään! Argh, tätä tietotekniikkaa! :D

   Poista
 3. Komia kaappi! Valitettavasti meilläkin on se tilanne, että tavaraa on ihan liikaa. Mutta eikö muka kukaan halua?! Uskomatonta. Pitääköhän vinkata Porvoolaisille kavereilleni, että tälläinen olis jaossa.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...