sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kerrankin tuuria arpajaisissa

Osallistun aika harvoin blogiarpajaisiin, koska en halua lisää esineitä. Peppermintin arpajaisiin osallistuin ja kyllä kannatti, voitin Positiivarien kalenterin ensi vuodelle.Selvästi tämä kalenteri ohjaa priorisoimaan. Se kysyy, mikä on/oli viikon tärkein sana ja tärkein tehtävä. Onnistumiset kirjataan ylös. Tuo oikean reunan muistilista on siitä hyvä, että vieressä on OK-sarake. Tulee hyvä mieli, kun näkee, että hommia on myös hoidettu. Mukana tuli kynä, joka mahtuu kierteen sisään ja jossa on kumi päässä. Tarvikkeet pysyvät tallessa.

Itse asiassa kalenteri näyttää niin erinomaiselta, että alakerran isäntä takavarikoi sen oitis omaan käyttöönsä luovutin sen täysin vapaaehtoisesti alakerran isännälle. Suon sen hänelle mielelläni, koska asuntoyhtiössämme vallitseva harmonian taso riippuu aika paljon remonttivastaavan stressikäyrästä. Antakoon tämä mainio ajanhallintaväline hänelle rauhan. Oommmm.

Sitä paitsi paketissa oli myös seinäkalenteri, joka jäi minulle. Siinä on viisauksia reunoissa.Lisää hyviä uutisia: Meilläkin on nyt satanut vähän lunta. Kohta pääsee joulutunnelmaan.

8 kommenttia:

 1. Hienoa että kalenteri pääsi käyttöön ja on toivottavasti hyödyksi :) Mä kohta korkkaan omani. Kiva kun teilläkin on lunta, meillä kans - ei tarvii enää koirien kanssa rapaantua lenkeillä.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut arpajaisvoitosta. Hyvään käyttöön lahjoitit sen.
  Lumi tuli tännekin, nyt vaan on taas suojakeli ja ennusteet näyttävät samanlaista joulukuun loppuun, ainakin. Puista jo lumet meni, maassa on vielä hetken jotain valkoista ja liukasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täältäkin jo lumet lähtivät, mutta saatiinpa edes kolmanneksi adventiksi tunnelmaa.

   Poista
 3. onnea voitosta.
  Tuo on hyvä kalenteri ja kivan kokoinen. Itsellä on tämän vuoden kalenteri, joskin se on aika tyhjää täynnä välillä, mutta aika ajoin muistan kaivaa sen käyttöön ;)
  Ihania viimehetkiä ennen joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uskon, että meidän asuntoyhtiön remontti lähtee uudella vimmalla liikkeelle, kun on tuo kalenteri remonttimestarin käytössä.

   Poista
 4. Onnea voitosta!
  Onneksi sinulle jäi seinäkalenteri....edes...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmaan minulle koituu toisestakin kalenterista suurta henkilökohtaista iloa, vaikkei se ole ihan omassa käytössä.

   Poista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...