sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Blondi ja paparazzi


- Akka ja kamera kello kahdeksassa! Lentoon GO GO GO!- Ai mitä?

16 kommenttia:

 1. Oi ku ihana tarina! Ja noi mustatakkiset ryntäs pakoon ihan turhaan. Vaan jos se ei oliskaan ollut turhaa?! Parempi vara kuin vahinko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että ne ovat ruvenneet aavistuksen verran paremmin sietämään ihmistä ikkunan takana, mutta kun yksi lähtee, kaikki lähtevät. Varmuus on paras. Eikä sille muutenkaan voi mitään, lähteminen tarttuu.

   Poista
 2. Upea tilanne kuva! Harmillisen tuttu tapahtuma meilläkin. Meillä vaihdettiin kaikki lintujen ruokintatelineet. Naakkojen, varisten ja harakoiden määrä on vähentynyt huomattavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kauniita ja älykkäitä lintuja on todella vaikea havainnoida ikkunan takaa, kun ne mokomat osaavat katsoa sisään. Mutta ehkä ne siitä kesyyntyvät. Variksia meillä ei vielä ole usein nähty, mutta korppeja lentelee yli. Mitenkähän ne saisi laskeutumaan tässä?

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hyvä juttu! Nauraminen on kuulemma terveellistä. Omakohtaista kokemusta ei ole.

   Poista
 4. Fasaani taitaa olla sen verran huonompi lentämään, että ei ihan heti pyrähdä lentoon. Ihmettelee myös miksi sinua pitäisi pelätä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fasaanilla on räjähtävä lentoonlähtö jos niikseen tulee. Olen nähnyt sen karistavan kanahaukan, kun molemmat lähtivät maasta. Joskus fasaanit lentävät minua karkuun, mutta ei siihen riitä häilähdys ikkunan takana, pitää liikkua ulkona. Silloinkin usein uskovat pääsevänsä karkuun juoksemalla.

   Poista
 5. "Höh. Hysteeriset laumasielut!"
  Täällä oon joskus nähnyt variksen kyyläävän katulampun päällä, pihaan se ei uskalla tulla, mutta ryöstää muilta varislinnuilta herkut, jos ne lähtee niitä piiloon viemään.

  Korpin saat pihaan, kun hommaat jostain lehmänraadon siihen syötiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, joku tosiaan haki kaninpäitä saunan takana olevasta ämpäristä, mutta syyllisestä ei saatu näköhavaintoa. Epäilin kettua, vaan jospa se olikin korppi!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. RH arveli, että blondi olisi tässä ajatellut omilla aivoillaan. Suattaahan se olla niinnii.

   Poista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...