sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Kevät alkoi


Ilmeisen hidasjärkisenä minun piti viettää pitkät ajat paikoissa, joissa syksy ei tule ikinä, ennen kuin ymmärsin, kuinka eksoottista on, kun pyykit jäätyvät narulla tönköksi. Ei missään ole tällaista! Kuinka täällä voi ollenkaan asua! Me ollaan sankareita kaikki!
Mutta nyt ollaan jo voiton puolella. Viherpeipot julistivat tänään kevään virallisesti avatuksi, ja talitintit kannattivat. Kyllä se tästä taas.


Kuva otettu 1.12.201613 kommenttia:

 1. No on täälläkin ihmisiä, jotka pitää pöljänä kun vie pyykkejä talvella ulos. Ja miten raikkaiksi ne siellä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se ei ole täällä kiellettyä niin kuin jossain muualla!

   Poista
 2. Kyllä se tuoksu lakanoissakin on mahtava kun ulkona ovat käyneet. Isoja kovia koppeloita sitten raahaan sisälle minäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sen tuoksun takia kannattaa kuivata ensin ulkona ja sitten toiseen kertaan sisällä.

   Poista
 3. Liikuttava tuo pyykkikuva! Minä olen neljän vuodenajan ystävä. Tarvitsen tämän pakkasajankin, jotta jaksan taas ahertaa puutarhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun puutarhani ainakin on nyt parhaimmillaan :)
   Tosi on, että jos jossain päin maailmaa se syksy ei vaan tule, sitä alkaa kaivata.

   Poista
 4. Kauniita kuvia! :) Minä olen myös neljän vuodenajan ystävä. Synkän syksyn jälkeen tulee talvi, se kolmisen kuukautta kestävä seisahtanut aika, kunnes maaliskuun lopulla alkaa tapahtua ja aurinko herättää kaiken horroksesta. Ihana aurinko, sen valo ja lämpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kevät olisi ollenkaan niin ihana, jos ei olisi talvea!

   Poista
 5. Tässä kohtaa minä jo ajattelin pölypunkkien hävittämistä, mutta kun katsoin tietoja netistä ilmeni, että ne ovatkin jo historiaa. Nykyisin on asunnot niin hyvin lämmitettyjä ja kuivia, että noita pikku otuksia ei enää kodeista löydy?! (Tuossa on kysymysmerkki siltä varalta, että jollakin olisi asiasta erilaista tietoa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma ei niistä ole haittaa vaikka löytyisikin, ellei satu olemaan niille allerginen. Jostain vanhoissa navetoissa niitä vielä olisi. Ja ehkä meillä? Samanlainenhan tämä rintamamiestalo on kuin 50-luvullakin.

   Poista
  2. Onneksi olkoon!

   Poista
 6. Lapsuudessa pyykit kuivatettin aina talvella ulkona. En vain muista mikä ilmiö selittää sen, että ne kuivuvat, vaikka jäätyvätkin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täkäläisellä murteella sitä sanotaan sublimoitumiseksi ;)

   Täällä meillä taidetaan tehdä monet asiat niin kuin muilla ihmisillä vain lapsuudessa. Onnellinen olotila. Olen ennenkin epäillyt jotain paikallista häiriötä aika-avaruuden koostumuksessa.

   Poista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...