tiistai 27. kesäkuuta 2017

Suomen kesä


12 kommenttia:

 1. On tämä ihanampaa kuin vaikka Espanjan kesä (olen vertaillut säätietoja, huh-huh!). Vaikka varmasti täällä on toisenlaisiakin mielipiteitä!

  VastaaPoista
 2. Tämähän nimenomaan on erittäin ihanaa. Espanjassa on tres meses de invierno (kolme kuukautta talvea) ja nueve meses de infierno (yhdeksän kuukautta helvettiä)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Portugalissakin lienee ollut varsinaista 'kovennettua' helvettiä tänä kesänä - mutta tässä rakkaassa Suomenmaassa on vähäsateisia alueita, joissa kipeästi kaivattaisiin tasaista pehmeän runsasta sadetta, joka täyttäisi huvenneet pohjavesivarastot.. Minulle henk.koht. kyllä kelpaa aurinko enkä tarvitse sadetta voidakseni löhöillä ☺ tai siis löhöilyn laatu on erilaista kuin pimeinä sadepäivinä.

   Poista
  2. Suomen kesässä on se hieno puoli, että siinä on jokaiselle jotain. Kaikki saavat välillä mitä haluavat, ja toisaalta kaikki voivat valittaa. Täydellistä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nimenomaan! Niillä, jotka sanovat tykkäävänsä vaihtelusta, ei ole varaa valittaa!

   Poista
 4. Älä muuta sano ! Mutta tänään saadaan aurinkoakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringonpaisteella on kyllä kivempi ottaa valokuvia. Mutta jotenkin sadepäivät ovat rennompia, ainakin jos ei tarvitse olla töissä. Tykkään.

   Poista
 5. Tuo ensimmäinen kuva on mahtava ja kuvaa tunnelmia hyvin!

  Nyt paistaa aurinko, eilen tuli kyllä vettä niin paljon, että meillekin tuli pihaan lätäkkö hetkesi. Harvinaista näin soraisella mäellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Cara mia! Onkin tullut oikein sellaisia kaikki-hanat-auki-täysillä -sateita, melkein kuin tropiikissa ikään. Olen iloinen että meillä on kuistilla peltikatto, siitä lähtee kaatosateella paremmat saundit kuin huopakatosta.

   Poista
 6. Ihan kuin meiltä otettuja kuvia! ='D

  Tänään onneksi paistaa sen verran, että pääsee maalaushommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ahkeraa! Minullakin olisi maalaushommia odottamassa, mutta eipä tule tehtyä vaikka tänään olisi kelejä siihenkin. Puoli tuntia jotain väkerrän ja sitten jo istun huilaamaan päiväksi tai pariksi.

   Poista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...