sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Feikkiuutinen!


- Päivää, hyvä lukija ja fasaanien ihailija! Nyt on kyllä pakko ilmoittaa, että tällä meidän elämästämme kertovalla sivustolla on julkaistu feikkiuutinen. Aivan pöyristyin, kun luin tuon edellisen päivityksen. Etteikö muka näy kukkoja! Valetta! Naurettavaa! Surullista!
- No ehkä tosiaan on tullut vietettyä enemmän aikaa tuolla naapurissa, mutta heti kun luin, ettei täällä muka ole pitkään aikaan kukoista kuulunut rääkäisyäkään (ja että tässä ravintolassa käy paljon söpöjä sinkkukanoja), päätin palata vanhoihin kotimaisemiin.
- Tämä tapahtui siis todellakin välittömästi 3.3., ja olemmekin paheksuen ihmetelleet, miksei feikkiuutista ole ripeämmin oikaistu.
- Jotkut kollegatkin sattuivat lukemaan saman uutisen ja reagoimaan siihen, joten meitä tuli tänne saman tien vähän useampikin. Ehkä Keskeneräinen valokuvaaja tuolla ikkunan takana on siksi pantannut oikean tiedon julkaisua, kun on yrittänyt tutkivan journalismin keinoin selvittää, kuinka monta meitä oikein onkaan. Sehän ei käy ihan helposti, en nimittäin pidä tungoksesta täällä omassa kantapaikassani!
- Liian tuttavallisiksi heittäytyvät tulokkaat saavat väistää tukka pystyssä juoksemalla. Se on minusta aina hassun näköistä.
- Sitten nuo nuorukaiset vielä väistävät toisiaankin, eli ne joutuvat juoksemaan aivan yhtenään. Ei mikään ihme, että pysyvät hoikkina. Minä sen sijaan pidän paikkani ja vain pulskistun ja komistun.
- Säiden lämmetessä tänne lappaa lisää porukkaa. Sinä, joka olet seurannut tätä blogia jo kauan ja osaat siis fasaanikukontunnistuksen alkeet, huomasit heti, että tuo kaulukseton kaveri on uusi. Aika kiiltävä... mutta ei se minulle pärjää!
- Ei noista nuorista laiheliineista todellakaan ole minulle mitään vastusta. Päätinkin tehdä asian selväksi jo näin alusta alkaen ja julistaa tämän valtakunnan omakseni, ettei tule mitään kyselemistä sitten, ja muut kukot voivat hyvissä ajoin alkaa etsiä itselleen omia alueita jostain kauempaa.
- Kas näin se kuninkuus ilmoitetaan: kaikuva fanfaari...
- ... ja päälle rumpujen päristys (siivillä). Tehty! Täten julistan tämän valtakunnan ja kaikki sen alueella olevat prinsessat valtaherruuteni alaisiksi.
- Noh, jos ihan totta puhutaan, prinsessat päättävät tietysti itse, mutta ainahan sitä voi julistaa silti.


--------------------


Tervetuloa mukaan seuraamaan Keskeneräisen mäen tarinoita, Anneli A!

20 kommenttia:

 1. Herra Johtaja on todella muhkea. Toivottavasti neidot ymmärtävät olla suopeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, jos vanhat merkit paikkansa pitävät, muutama ainakin lopulta ymmärtää oman etunsa.

   Poista
 2. Hienoa, että asia on nyt korjattu. Pikkasen epäilinkin sitä kukko-uutista.
  Komea olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. - Heh, niin! Tällaiset feikkiuutissivustot pitäisi ilmiantaa heti havaitessa. Eikös joku taho nykyään tarkista uutisten todenperäisyyttä?

   Poista
 3. Onneksi vastuulliset informaatiokanavat hoitavat nämä oikaisut ennemmin tai myöhemmin. Täällä ei ole kuulunut fasaanin päristelyä, pöllön huhuilua eikä mustarastaan lauluakaan! Se jos mikä on surullista.

  Eilen kyllä matkan varrella, kun pysähdyttiin maalaismaisemaan kuvaamaan laskevaa aurinkoa ja nousevaa kuuta, kuulin sen hartaasti odottamani mustarastaan laulun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole vielä sitä kuullut, mutta alakerran isännälle mustarastas laulaa.

   Poista
 4. Nyt ei jäänyt yhtään epäselväksi, kuka on kaunein ja suurin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, fasaanien ei tarvitse äänestää, kun asia on muutenkin ilmeinen.

   Poista
 5. No niin, tulivatpa pojat takaisin äkkiä! :)

  VastaaPoista
 6. Oi, oi, oi! Oletkin komea kukko!Kyllä tytöt tykkää tuollaisesta itsevarmuudesta, ei sinulla ole hätä päivää! :)

  VastaaPoista
 7. Mukavaa! Joku on sanonut: Viisas löytää kulmakaupasta sen, mitä tyhmä ei maailmanympärysmatkaltakaan. Sinä oot löytäny maukkaat jutut oman ikkunan alta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähemmän on enemmän. Juuri nyt pitää löytää jutut omalta tontilta tai sitten ei ollenkaan.

   Poista
 8. Preciosos los faisanes entre la nieve, me han gustado mucho las fotos. Saludos desde España.

  VastaaPoista
 9. Valeuutiset tai vaihtoehtoiset totuudet taitavat olla tätä päivää. Onneksi komea herra ymmärsi tulla korjaamaan virheelliset kuvitelmat ja esiintyi oikein kunnolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Tässä taisi käydä vielä sillä tavalla, että vasta uutisen julkaiseminen sai todellisuuden suoristumaan oikeanlaiseksi. Kannatti siis trollata, jotta fasaanitilanne korjaantui. Vai mitenkähän se meni.

   Poista

Kiva kun kommentoit!
Vinkki: kopioi tekstisi muistiin ennen kuin painat "julkaise"!
Blogger syö hyviä juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...